Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΔίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για το Greek Limo Bus
Από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για το Greek Limo Bus

Το μοναδικό παγκοσμίως “Πούλμαν – Λιμουζίνα”» αναγνωρίστηκε και με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (αριθμός 1006090 και Διεθνή Ταξινόμηση Β60P 3/14), που διασφαλίζει την καινοτόμα ιδέα των κατασκευαστών της, την εταιρεία Greek Limo […]

Το μοναδικό παγκοσμίως “Πούλμαν – Λιμουζίνα”» αναγνωρίστηκε και με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας<...> (αριθμός 1006090 και Διεθνή Ταξινόμηση Β60P 3/14), που διασφαλίζει την καινοτόμα ιδέα των κατασκευαστών της, την εταιρεία Greek Limo Bus.

Το δίπλωμα απονεμήθηκε στον κ. `Αγγελο Σαμόλη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Greek Limo Bus, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια τον τουρισμό πολυτελείας στη χώρα μας, για τη σύλληψη και υλοποίηση του “Πούλμαν – Λιμουζίνα”, από τον αρμόδιο Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Το Limo Bus είναι ένα υπερπολυτελές πούλμαν, ένα κινούμενο συνεδριακό κέντρο υψηλών αξιώσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για μια λιμουζίνα πολλών θέσεων, με όλες τις πολυτέλειες που συνοδεύουν ένα τέτοιο εξαιρετικό όχημα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατ`αποκλειστικότητα σε όλο τον κόσμο, για την ελληνική εταιρεία Greek Limo Bus, στο εργοστάσιο της VDL BOVA στην Ολλανδία. Στόχος του κ. Σαμόλη -εμπνευστή του Limo Bus- ήταν η δημιουργία ενός κινούμενου χώρου συναντήσεων, κορυφαίων προδιαγραφών, που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εκλεκτών επιβατών του.

Επιχειρηματίες, άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, επιστημονικές επιτροπές συνεδρίων, αστέρες της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος και του αθλητισμού, είναι μερικοί μόνο από τους ξεχωριστούς επιβαίνοντες του. To Limo Bus προσφέρει ασύγκριτη πολυτέλεια και λειτουργικότητα, πέρα από κάθε προδιαγραφή. Διαθέτει 29 ευρύχωρες δερμάτινες πολυθρόνες, αντί των 62 θέσεων που προβλέπει το εσωτερικό ενός πούλμαν, καθώς και τραπέζι συσκέψεων 10 ατόμων. Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνει 4 LCD οθόνες 23 ιντσών, που επιτρέπουν σε όλους τους επιβαίνοντες να παρακολουθούν ταυτόχρονα το θέμα που συζητείται στο τραπέζι των συσκέψεων. Χάρη στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του, το ταξίδι με το Limo Bus μετατρέπεται σε απολαυστική διασκέδαση. Εκλεκτές γεύσεις για όλα τα γούστα και ποτά σερβίρονται από την υπηρεσία catering καθ`όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024