Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Singular Hospitality Solutions αναβάθμισε τα πληροφοριακά συστήματα της Μεγ. Βρετανίας

Η Singular Hospitality Solutions αναβάθμισε τα πληροφοριακά συστήματα της Μεγ. Βρετανίας

Η Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, υλοποίησε με επιτυχία το συνολικό έργο αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο της πρόσφατης ανακαίνισής του. Το […]

Η Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, υλοποίησε με επιτυχία το συνολικό έργο αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο<...> της πρόσφατης ανακαίνισής του. Το ιστορικό ξενοδοχείο επέλεξε τα πρωτοποριακά προϊόντα της Micros Fidelio και της VingCard Elsafe, με στόχο την ενιαία παρακολούθηση όλων των τμημάτων του, καθώς και την εναρμόνισή του με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc.

Συγκεκριμένα, επιλέχθηκαν οι προηγμένες λύσεις της νέας γενιάς εφαρμογών της Micros Fidelio, με την ονομασία «Opera» και τα υποσυστήματα PMS (Property Management System), Sales & Catering και CRS (Central Reservation System), που απευθύνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων, ενώ για τα επισιτιστικά τμήματα το ξενοδοχείου επιλέχθηκε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Micros 9700. Επιπλέον, η συνεργασία με την Singular Hospitality Solutions ολοκληρώθηκε με την προμήθεια των ηλεκτρονικών κλειδαριών VC 3000 και των χρηματοκιβωτίων Infinity της VingCard Elsafe.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024