Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίPress trip EOT: Προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ρουμανία ως city break προορισμού
Press Trip

Press trip EOT: Προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ρουμανία ως city break προορισμού

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, Γ. Σταφυλάκης (στο μέσον) με τους Ρουμάνους δημοσιογράφους και influencers (από αριστερά) Vlad Varvari, Andreea Stravoiu, Dana Savuica και Carmen Negoita στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Tέσσερις Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη για να προβάλουν την πόλη ως city break προορισμό. Η επίσκεψη, διοργανωμένη από την Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας και τον ΟΤΘ, περιελάμβανε δραστηριότητες όπως shopping, γαστρονομικές εκδηλώσεις και νυχτερινή διασκέδαση, καταγράφοντας μεγάλη ανταπόκριση στα social media.

Την Θεσσαλονίκη ως ιδανικό city break προορισμό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τέσσερις, ιδιαίτερα επιδραστικοί στο κοινό, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers από τον χώρο του τουρισμού και της μόδας, που επισκέφθηκαν την πόλη από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) διοργάνωσε Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας με την καθοριστική συμβολή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) και είχε ως στόχο την ενισχυμένη προβολή της Θεσσαλονίκης στη ρουμανική αγορά.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού αποσκοπούσε στην απόκτηση από τους συμμετέχοντες μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες όπως shopping και fashion tour, πρόγραμμα wellness, γαστρονομικό περίπατο και μαθήματα μαγειρικής, γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση κ.ά.

Κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers προώθησαν αποτελεσματικά την εικόνα της πόλης, πραγματοποιώντας περίπου 200 αναρτήσεις (stories, reels κ.λπ.) σε ένα κοινό σχεδόν 500.000 followers. Ιδιαίτερη επιτυχία είχαν οι αναρτήσεις για αγορές και μόδα, που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο ελληνικές εταιρείες και προϊόντα, τα οποία οι Ρουμάνοι εκτιμούν για την καλή ποιότητα και την αισθητική τους.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ιδιαίτερα αγαπητό προορισμό των Ρουμάνων κάθε εποχή του χρόνου και αρκετοί, κυρίως από την μεσαία-ανώτερη τάξη, επιλέγουν να την επισκέπτονται τα σαββατοκύριακα, προκειμένου να απολαύσουν τη γαστρονομία της, τις αγορές και τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024