Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤραγικός θάνατος Αγγλίδας τουρίστριας στα Κατεχόμενα
Ήπιε κατά λάθος καθαριστικό σε ξενοδοχείο στην Αμμόχωστο

Τραγικός θάνατος Αγγλίδας τουρίστριας στα Κατεχόμενα

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές δύο εβδομάδων που έκανε η 60χρονη Gloria Smith στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο όταν, διψασμένη, ήπιε από ένα μπουκάλι, που νόμισε ότι περιείχε μεταλλικό νερό, το οποίο ήταν αφημένο στο τραπέζι του δωματίου της.

Δηλητηριώδες καθαριστικό λεκέδων περιείχε το μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού που είχε ξεχάσει καθαρίστρια σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του ξενοδοχείου Salamis Bay Conti Resort Hotel στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Η συνταξιούχος Αγγλίδα κομμώτρια Gloria Smith, που ήπιε κατά λάθος το δηλητήριο μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και απεβίωσε εξαιτίας των υγρών που μαζεύτηκαν στους πνεύμονές της εξαιτίας της κατάποσης του καθαριστικού λεκέδων.

Μαζί της ήταν ο 62χρονος αρραβωνιαστικός της Raymond Francis, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τους συνέβη αυτό σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο πλήρωναν 199 λίρες την μέρα. Μάλιστα, εκείνος ήταν που κατάλαβε ότι πρόκειται για δηλητηρίαση, καθώς όταν έβαλε το μπουκάλι στο στόμα του του έκαψε τα χείλη.

Το πιο τραγικό κομμάτι της ιστορίας είναι ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail- όταν πήρε τηλέφωνο την reception για να ζητήσει βοήθεια, του είπαν ότι ο γιατρός έχει σχολάσει για την μέρα και ότι θα πρέπει να περιμένει το ασθενοφόρο.

Το λάθος ήταν της καθαρίστριας που γέμισε το μπουκάλι μεταλλικού νερού με καθαριστικό λεκέδων για να καθαρίσει το δωμάτιο. Και μετά το ξέχασε πάνω στο τραπέζι. Οι αρχές την συνέλαβαν, αλλά την άφησαν αμέσως ελεύθερη καθώς ήταν προφανές ότι πρόκειται για ένα “ανόητο λάθος”.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Salamis Bay Conti Resort Hotel στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στο οποίο έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024