Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ NEL Lines προσφέρει 50% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας
Η προσφορά ισχύει σε όλα τα δρομολόγια, με όλα τα πλοία της εταιρείας

Η NEL Lines προσφέρει 50% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας

H NEL Lines, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει 50% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας για όλο το καλοκαίρι.

Η NEL Lines, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα, συνεχίζει τη συμμετοχή της στην εκστρατεία του ΟΑΕΔ για την προσπάθεια μείωσης των επιπτώσεων της ανεργίας προσφέροντας 50% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Έτσι, η NEL Lines που δραστηριοποιείται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών από Πειραιά, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Καβάλα προς περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο, δίνει τη δυνατότητα στους άνεργους συμπολίτες μας να χαρούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού η προσφορά ισχύει όλο το χρόνο, ακόμα και την υψηλή περίοδο του Αυγούστου.

Η προσφορά ισχύει σε όλα τα δρομολόγια, με όλα τα πλοία της NEL Lines σε οικονομική θέση και 4κλινες καμπίνες, και με on-line κρατήσεις μέσα από το site της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της NEL Lines, στο 210 4115015.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024