Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρα με τους Onirama από την Louis Hellenic Cruises
Το Louis Olympia δρομολογείται για πρώτη φορά φέτος από τον Πειραιά

Κρουαζιέρα με τους Onirama από την Louis Hellenic Cruises

Μουσική κρουαζιέρα με το ελληνικό συγκρότημα ONIRAMA διοργανώνει η Louis Hellenic Cruises, στο Louis Olympia, το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιό της.

Η Louis Hellenic Cruises διοργανώνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου μία μοναδική μουσική κρουαζιέρα στο Louis Olympia, το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιό, της που δρομολογείται για πρώτη φορά φέτος από τον Πειραιά, με το ελληνικό συγκρότημα ONIRAMA, που θα πραγματοποιήσει συναυλία εν πλω.  

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τετραήμερης κρουαζιέρας που η Louis Hellenic Cruises πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή με προορισμούς την Μύκονο, την Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι) και τη Σαντορίνη, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία ONIRAMA και να “ταξιδέψουν” μουσικά, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση.

Οι ONIRAMA έχουν καταγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία δέκα ετών με τεράστια διαχρονικά hits και μια μοναδική επικοινωνία με το κοινό. Έχουν συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καταξιωμένους και αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ως το Καλύτερο Συγκρότημα της χρονιάς τόσο στα Mad Video MusicAwards όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status.

Η κρουαζιέρα του Louis Olympia με τους ONIRAMA αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση της Louis Hellenic Cruises και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία σπάνια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024