Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπικίνδυνη κλίση πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου

Επικίνδυνη κλίση πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου

Επικίνδυνη κλίση πήρε χτες τα ξημερώματα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crown Princess του ομίλου Carnival Corp, μετά τον απόπλου τουαπό το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, στα […]

Επικίνδυνη κλίση πήρε χτες τα ξημερώματα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crown Princess του ομίλου Carnival Corp, μετά τον απόπλου του<...>από το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια 9ήμερης κρουαζιέρας που πραγματοποιούσε στην Καραϊβική, με αποτέλεσμα δεκάδες άτομα να τραυματιστούν.

Η ακριβής κλίση του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου επισήμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά ορισμένοι από τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος έκαναν λόγο για ανατροπή. Σημειώνεται ότι στο πλοίο επέβαιναν 3.100 άτομα, ενώ το πλήρωμα απαρτιζόταν από 1.200. Όσον αφορά τώρα στην αιτία της κλίσης, εκπρόσωπος της ακτοφυλακής έκανε λόγο για πρόβλημα στο πηδάλιο του πλοίου.

Νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν ότι δυο από τους τραυματίες, εκ των οποίων ένας είναι παιδί, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Ορλάντο. Ακόμα δεκαπέντε άτομα υπέστησαν σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της περιοχής. Τριάντα από τους τραυματίες παρέμειναν στο πλοίο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεκαοκτώ επιβάτες απομακρύνθηκαν με λεωφορεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024