Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο κρουαζιερόπλοιο παρέλαβε η Carnival Cruise Lines

Νέο κρουαζιερόπλοιο παρέλαβε η Carnival Cruise Lines

Το νέο Carnival Miracle χωρητικότητας 88.500 τόνων παρέλαβε πρόσφατα η Carnival Cruise Lines, συμπληρώνοντας το 20ο μέλος του στόλους της. To κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο της Φινλανδίας Kvaerner Masa και […]

Το νέο Carnival Miracle χωρητικότητας 88.500 τόνων παρέλαβε πρόσφατα η Carnival Cruise Lines, συμπληρώνοντας το<...> 20ο μέλος του στόλους της. To κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο της Φινλανδίας Kvaerner Masa και κόστισε 375 εκατ. δολάρια.

Το Miracle θα έχει ως κύριους προορισμούς για το 2004 τις Μπαχάμες, τον Καναδά, τη Νέα Αγγλία και την Δυτική Καραϊβική, ενώ τα λιμάνια απ` όπου θα ξεκινά τις κρουαζιέρες του θα είναι εκείνα του Jacksonville, της Βαλτιμόρης, της Νέας Υόρκης και της Τάμπα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το νέο Miracle είναι χωρητικότητας 2.124 επιβατών, μήκους 963 ποδών, ενώ ανήκει στην κατηγορία Spirit class. Από τις 1062 καμπίνες που διαθέτει, το 80% προσφέρουν θέα στη θάλασσα, ενώ η πλειοψηφία αυτών, έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια.

Μεγαλύτερο από τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, το Carnival Miracle προσφέρει στους ταξιδιώτες 12 καταστρώματα με πολλές δραστηριότητες, 16 σαλόνια και bars, δύο διώροφα εστιατόρια ένα εστιατόριο με θέα την πισίνα για πρωινό και μπουφέδες και μία 24ωρη πιτσαρία, ένα ζαχαροπλαστείο με γλυκά από διάφορες χώρες, ειδικό χώρο για παιχνίδι των μικρών παιδιών, εκκλησάκι γάμων, Internet καφέ και εμπορικό κέντρο αφορολόγητων προϊόντων. Το Μiracle διαθέτει ακόμη εγκαταστάσεις αναζωογόνησης και άσκησης εκτάσεων 14.500 τ.π.

Η Carnival, θέλοντας να διευκολύνει περισσότερο τους επιβάτες της, δίνει την επιλογή συμπλήρωσης των εντύπων που αφορούν την κρουαζιέρα τους μέσω internet. Mε αυτό τον τρόπο, καταργείται πλέον η πολύωρη αναμονή στα γκισέ των λιμανιών για τη συμπλήρωση των εγγράφων και μειώνεται σημαντικά ο χρόνος του check in.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024