Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ Όμιλος Louis στήριξε το Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη
Στη Λεμεσό, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου

Ο Όμιλος Louis στήριξε το Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη”, παρουσιάζοντας τις “Βάκχες” του Ευριπίδη στο κυπριακό κοινό στη Λεμεσό, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη”, παρουσιάζοντας<...> τις “Βάκχες” του Ευριπίδη στο κυπριακό κοινό στη Λεμεσό, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Θερμός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας προβολής του ελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Όμιλος Louis, στηρίζοντας το δημιουργό και τους συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή που παρουσίασαν το έργο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων του. Η συμβολή του Ομίλου ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος για την 20μελή ομάδα παραγωγής και τους επίσημους προσκεκλημένους, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, στο πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο Apollonia Beach Ηotel της Louis Hotels στη Λεμεσό.

Ο σκηνοθέτης κ. Λεωνίδας Λοϊζίδης, δήλωσε: “Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Louis για την άψογη συνεργασία και να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά του στον πολιτισμό και συγκεκριμένα στο έργο μας για την προώθηση του αρχαίου ελληνικού δράματος και του ελληνικού πολιτισμού εν γένει κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας, σταθμό της οποίας αποτέλεσε και η Κύπρος”, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αποτελεί ξεχωριστή “τιμή και χαρά να δουλεύει κανείς με χορηγούς που εκτιμούν τον ελληνικό πολιτισμό και που προσφέρουν έχοντας ένα κοινό σκοπό, την προώθησή του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024