Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήArqaam Capital και Four Seasons ανακοίνωσαν σχέδια για πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κροατία
Ξενοδοχεία

Arqaam Capital και Four Seasons ανακοίνωσαν σχέδια για πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κροατία

Το Four Seasons Resort Hvar αναμένεται να ανοίξει το 2019. Το θέρετρο θα έχει τον δικό του ιδιωτικό κόλπο με πολλαπλές πισίνες και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης (infinity), ένα μονtέρνο spa και γυμναστήριο, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, μπουτικ λιανικής και εγκαταστάσεις συνεδρίων και δεξιώσεων.

Η Arqaam Capital, επενδυτική τράπεζα εξειδικευμένη στις αναδυόμενες αγορές, έχει συνάψει συνεργασία με την Four Seasons Hotels and Resorts, κορυφαία εταιρεία πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο, για τη διαχείριση και λειτουργία πολυτελούς θερέρτυο (μικτής χρήσης) της Arqaam, το οποίο βρίσκεται σε φάση κατασκευής στο νησί Hvar της Κροατίας. Το Four Seasons Resort Hvar αναμένεται να ανοίξει το 2019.

Τοποθετημένο σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, στον Κόλπο Brizenica κατά μήκος των Δαλματικών ακτών, το πολυτελές -υπό ανάπτυξη- θέρετρο της Arqaam θα διαθέτει 120 δωμάτι, καθώς και μία κατοικίες πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένων 60 ιδιωτικών κατοικιών Four Seasons που θα κυμαίνονται σε μέγεθος από κατοικίες με μία ή δύο κρεβατοκάμαρες έως 3-5 βίλες με υπνοδωμάτιο.

Ο Riad Meliti, διευθύνων σύμβουλος της Arqaam Capital, τόνισε: “Δημιουργούμε ένα φυσικό καταφύγιο μέσα σε έναν εκπληκτικό, απομονωμένο θύλακα, σε έναν από τους πιο όμορφους και ιδιωτικούς κόλπους των Δαλματικών ακτών. Το Four Seasons ήταν η φυσική επιλογή για εμάς, καθώς μοιράζεται τη δέσμευσή μας για κομψότητα, απαράμιλλη εξυπηρέτηση και πολυτέλεια. Έχουν μια μακρά ιστορία, ένα ισχυρό και αμιγές προφίλ και μία ανυποχώρητη αφοσίωση στα υψηλότερα πρότυπα“.

“Στην Arqaam Capital έχουμε βρει τον ιδανικό συνεργάτη για την είσοδο μας στην Κροατία, κάποιον που πιστεύει στην κουλτούρα του Four Seasons και μοιράζεται τις αξίες μας”, δήλωσε ο J. Allen Smith, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Four Seasons Hotels and Resorts. “Το μακροπρόθεσμο όραμα της Arqaam, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη εμπειρία της στις αναδυόμενες αγορές και το project developement, είναι το κλειδί για την επιτυχή υλοποίησή του σχεδίου”.

Και ο κ. Smith συνεχίζει: “Η Κροατία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του τουρισμού στην Ευρώπη και ιδιαίτερα περιζήτητος προορισμός αναψυχής για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Arqaam, για να δημιουργήσουμε μία παγκοσμίου επιπέδου ξενοδοχειακή μονάδα στο Hvar”.

Το θέρετρο θα έχει τον δικό του ιδιωτικό κόλπο με πολλαπλές πισίνες και ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης (infinity), ένα μονtέρνο spa και γυμναστήριο, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, μπουτικ λιανικής και εγκαταστάσεις συνεδρίων και δεξιώσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024