Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑύξηση στο κόστος των αεροπορικών εταιρειών στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης
Αεροδρόμια

Αύξηση στο κόστος των αεροπορικών εταιρειών στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης

Οι συνεχιζόμενες εργασίες που γίνονται στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης μέσα στην υψηλή τουριστική περίοδο έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους των αεροπορικών εταιρειών για τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης εδάφους, αλλά και τη συσσώρευση παραπόνων από τους επιβάτες.

Το λειτουργικό κόστος των αεροπορικών εταιριών έχει αυξηθεί κατά 20 τοις εκατό, λόγω επανειλημμένων καθυστερήσεων στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης Atatürk και Sabiha Gökçen, εν μέσω συνεχιζόμενων εργασιών κατασκευής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με εκπροσώπους του κλάδου.
 
Οι κατασκευαστικές εργασίες στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου προκάλεσε οργή στους επιβάτες, προσθέτουν εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών. Ενώ μια αναφορά από την Turkish Airlines προς την Γενική Διεύθυνση της Αρχής Κρατικών Αερολιμένων (DHMI) της Τουρκίας υπογράμμισε τις αρνητικές επιπτώσεις των εργασιών κατασκευής, εκπρόσωποι των αεροπορικών εταιρειών Πήγασος και AtlasGlobal δήλωσαν ότι αυξάνεται η δυσαρέσκεια των επιβατών και το λειτουργικό κόστος.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της AtlasGlobal Airlines, Orhan Coşkun, είπε ότι τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 20% λόγω της ανεπάρκειας της χωρητικότητας των αεροδρομίων της Πόλης.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024