Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιαγωνισμό Οικολογικού Τουρισμού διοργανώνει και φέτος το Skal

Διαγωνισμό Οικολογικού Τουρισμού διοργανώνει και φέτος το Skal

Το Skal, ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος διακλαδικός Οργανισμός υψηλόβαθμων επαγγελματικών στελεχών του Τουρισμού, διοργανώνει και φέτοςγια τέταρτη χρονιά διαγωνισμό Οικολογικού Τουρισμού, πιστεύοντας ότι η αειφόρος και βιώσιμη ανάπτυξη ζητούμενο της σύγχρονης […]

Το Skal, ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος διακλαδικός Οργανισμός υψηλόβαθμων επαγγελματικών στελεχών του Τουρισμού, διοργανώνει και φέτος<...>για τέταρτη χρονιά διαγωνισμό Οικολογικού Τουρισμού, πιστεύοντας ότι η αειφόρος και βιώσιμη ανάπτυξη ζητούμενο της σύγχρονης κοινωνίας, επιτυγχάνεται ξεκινώντας με την προϋπόθεση προστασίας του περιβάλλοντος. Ο τουρισμός δε, ως αναπτυξιακός παράγοντας μπορεί και επιβάλλεται να προσανατολιστεί στην διατήρηση, προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος μέσω της προώθησης του Οικολογικού Τουρισμού.

Ο Οικολογικός Τουρισμός τα τελευταία χρόνια προσελκύει αυξανόμενο ενδιαφέρον, όχι μόνο ως εναλλακτικός τουρισμός, αλλά επίσης και ως μέσον οικονομικής ανάπτυξης της κοινότητας, καθώς έχει την δυνατότητα να ενδυναμώσει τις τοπικές οικονομίες μέσω της διαφοροποίησης και της ανανέωσης, που προσδίδει στο τουριστικό προϊόν, και προστατεύει τις φυσικές πηγές ενέργειας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα και μέσω των αθλοθετημένων βραβείων ενθαρρύνει την προώθηση του τουρισμού σε συνάρτηση με την προστασία περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο, ενώ εξυπηρετεί παράλληλα τον σκοπό εξοικείωσης του κόσμου με την σπουδαιότητα της αλληλεπίδρασης του φυσικού, πολιτιστικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, με την πράξη του τουρισμού, την ευθύνη του ταξιδιώτη και την αναγκαιότητα ενεργούς συμμετοχής της κοινωνίας στον Οικολογικό Τουρισμό. Τα κλειδιά, μάλιστα, όπως τονίζει το Skal, για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων είναι η επικοινωνία, ο σχεδιασμός και η εκπαίδευση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024