Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Φιλιππίνες προετοιμάζονται για την PATA Travel Mart 2012
Η Μανίλα φιλοξένησε την 1η PATA Travel Mart το 1978

Οι Φιλιππίνες προετοιμάζονται για την PATA Travel Mart 2012

Η έκθεση PATA Travel Mart 2012 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου στο SMX Convention Center, το μεγαλύτερο ιδιωτικό συνεδριακό κέντρο στις Φιλιππίνες.

Με τρεις μέρες επιτυχημένων επιχειρηματικών συναντήσεων “έκλεισε” στις 9 Σεπτεμβρίου η PATA Travel Mart στο Νέο Δελχί, με τις Φιλιππίνες να ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν την έκθεση στη Μανίλα τον Σεπτέμβριο του 2012.

Ο πρόεδρος του PATA Hiran Cooray δήλωσε: “Μετά από μια πολύ παραγωγική εβδομάδα στο Δελχί, ο PATA είναι στην ευχάριστη θέση να φέρει την PATA Travel Mart πίσω στη Μανίλα, από όπου και ξεκίνησε ως το πρώτο περιφερειακό εμπορικό τουριστικό γεγονός για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού το 1978”.

O Daniel Corpuz, στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού των Φιλιππίνων, μιλώντας στους συμμετέχοντες της PTM 2011 στο Νέο Δελχί δήλωσε στο δείπνο υποδοχής στις 9 Σεπτεμβρίου, ότι η διοργάνωση της έκθεσης από τον PATA στη Μανίλα το 2012 είναι “μια ισχυρή ένδειξη της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων της περιοχής στις Φιλιππίνες”. Και πρόσθεσε: “Η PATA Travel Mart 2012 θα επιτρέψει στις Φιλιππίνες να αποδείξουν όχι μόνο την ικανότητά μας, αλλά και την εμπειρία μας στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων. Με τη σημερινή αύξηση των επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη των τουριστικών εγκαταστάσεις στις Φιλιππίνες, δεν υπάρχει καλύτερη ώρα για να δούμε νέα προϊόντα, συνεδριακές εγκαταστάσεις και άλλες τουριστικές υποδομές από την τελευταία φορά που η χώρα φιλοξένησε ένα μεγάλο γεγονός του PATA”.

Οι Φιλιππίνες έχουν φιλοξενήσει αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις του PATA, συμπεριλαμβανομένου του 29ου Ετήσιου Συνέδριου και Workshop του οργανισμού το 1980, την Ετήσια Συνέλευση των μελών ΔΣ του PATA το 1989, το 47ο Ετήσιο Συνέδριο του PATA το 1998 και το Παγκόσμιο Συνέδριο του τμήματος και της συνεδρίασης του ΔΣ το 2002.

Όταν η Μανίλα φιλοξένησε την 1η PATA Travel Mart το 1978, οι συμμετέχοντες ήταν μόλις λίγοι πάνω από 300. Μετά από τρεις δεκαετίες, η PATA Travel Mart παραμένει στην πρώτη γραμμή των τουριστικών εκδηλώσεων της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού, προσελκύοντας πάνω από 1.000 συνέδρους, διατηρώντας ακόμη μια αποκλειστικά B2B μορφή για τους επαγγελματίες του χώρου.

Ο πρόεδρος του PATA τέλος ανέφερε: “Ευχαριστούμε το Υπουργείο Τουρισμού, την κυβέρνηση της Ινδίας για τη φιλοξενία μιας πολύ παραγωγικής έκθεσης φέτος. Στο Νέο Δελχί είδαμε άριστη συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της τουριστικής βιομηχανίας όσον αφορά τη φιλοξενία της έκθεσης. Μπορούμε τώρα όλοι να προσβλέπουμε στη Μανίλα το επόμενο έτος, καθώς αναμένουμε η επόμενη PATA Travel Mart να είναι ένα άλλο σημαντικό ορόσημο, καθώς ‘χτίζουμε’ επιχειρηματικότητα για τα μέλη μας”.

Η έκθεση του 2012 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου στο SMX Convention Center, το μεγαλύτερο ιδιωτικό συνεδριακό κέντρο στις Φιλιππίνες και μία από τις εγκαταστάσεις- “ναυαρχίδες” της βιομηχανίας MICE της χώρας. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε γνωστά ξενοδοχεία και στα βασικά δημόσια μέσα μεταφοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024