Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: 70 χρόνια διοργάνωσης – συνεχίζει η υποστήριξη του ΕΟΤ
Τουριστικοί Φορείς

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: 70 χρόνια διοργάνωσης – συνεχίζει η υποστήριξη του ΕΟΤ

Plagos Agonistiiki

Ο ΕΟΤ συνεχίζει να στηρίζει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο συγκεντρώνει φέτος τον μεγαλύτερο αριθμό πληρωμάτων των τελευταίων 17 ετών.

Στην επετειακή εκδοχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για τα 70 χρόνια παρουσίας του στη διεθνή αθλητική σκηνή, 72 πληρώματα από 31 χώρες θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Ο φετινός ανταγωνισμός χτυπά “κόκκινο” καθώς ο αγώνας συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό πληρωμάτων των τελευταίων 17 ετών. Πλην της αριθμητικής πληρότητάς του, ο 10ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA διακρίνεται και για την ποιότητα των συμμετοχών σε κάθε κατηγορία, με τους διεκδικητές όλων των τίτλων να έρχονται στην Ελλάδα.

Ο ΕΟΤ στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά για ακόμη μια χρονιά τον αγώνα στοχεύοντας στη μέγιστη προβολή του και στην καλύτερη διεξαγωγή του, αφού εκτιμάται πως είναι η καλύτερη επένδυση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Διαβάστε επίσηςΔ. Φραγκάκης: «Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι η καλύτερη επένδυση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς»

Η Ελληνική Αστυνομία θα “τρέξει” και αυτή στον αγώνα με εκπροσώσοπό της τον πολύπειρο Γιάννη Πλάγο με νέο αυτοκίνητο, αλλά σε διαφορετική εξίσου ανταγωνιστική κατηγορία. Ο μεσσήνιος «πιλότος» της ΕΛ.ΑΣ. επιστρέφει στον ιστορικό θεσμό του WRC με Ford Fiesta της SV Motorsport, και συνοδηγό τον Άλκη Ρέντη.

Επίσης, ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Κώστας Κουμής, στην παρουσία στελεχών του Υφυπουργείου Τουρισμού, πραγματοποίησε χθες συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου με τα πέντε κυπριακά πληρώματα, που θα συμμετάσχουν στο “Ράλλυ των θεών”, συζητώντας μαζί τους και δίνοντας υλικό για την μέγιστη προβολή της Κύπρου στην διοργάνωση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024