Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιαφημιστική καμπάνια `Πάμε Θεσσαλονίκη` για την προώθηση της πόλης

Διαφημιστική καμπάνια `Πάμε Θεσσαλονίκη` για την προώθηση της πόλης

Διαφημιστική καμπάνια προβολής της πόλης της Θεσσαλονίκης και ενίσχυσης του τουριστικού της προφίλ με κεντρικό μήνυμα `Πάμε Θεσσαλονίκη`εν όψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, `τρέχει` αυτή την […]

Διαφημιστική καμπάνια προβολής της πόλης της Θεσσαλονίκης και ενίσχυσης του τουριστικού της προφίλ με κεντρικό μήνυμα `Πάμε Θεσσαλονίκη`<...>εν όψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, `τρέχει` αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καταχωρίσεις σε περιοδικό Τύπο πανελλήνιας κυκλοφορίας και ραδιοφωνικά μηνύματα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης σχεδόν της χώρας.

Η καμπάνια προβάλλει την `πολύμορφη και γοητευτική φυσιογνωμία της πόλης`, στοχεύοντας έτσι στην ενίσχυση του ρεύματος εσωτερικού τουρισμού και στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κορυφαίο προορισμό των φετινών εορτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024