Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιαμαρτύρονται οι διαφημιστικές εταιρίες για τα χρέη του ΕΟΤ
ΕΔΕΕ – Ένωση Εταιριών Διαφήμισης Επικοινωνίας

Διαμαρτύρονται οι διαφημιστικές εταιρίες για τα χρέη του ΕΟΤ

Σε διαμαρτυρίες έχουν προβεί διαφημιστικές εταιρίες που έχουν πραγματοποιήσει καμπάνιες για λογαριασμό του ΕΟΤ και δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί. Το θέμα ανακινεί η ΕΔΕΕ, Ένωση Εταιριών Διαφήμισης Επικοινωνίας που με επιστολή της…

Σε διαμαρτυρίες έχουν προβεί διαφημιστικές εταιρίες που έχουν πραγματοποιήσει καμπάνιες για λογαριασμό του ΕΟΤ και δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί. Το θέμα ανακινεί η ΕΔΕΕ<...>, Ένωση Εταιριών Διαφήμισης Επικοινωνίας που με επιστολή της προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρη Σπηλιοτόπουλο ζητά την άμεση τακτοποίηση των οφειλών.

Σύμφωνα με δημοσίευση του περιοδικού της διαφημιστικής αγοράς Marketing Week η επιστολή της Ένωσης αναφέρει ότι ο ΕΟΤ έχει καθυστερήσει πληρωμή προς την εταιρία Media House που αφορά διαφήμιση στο εξωτερικό ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, τα οποία εκδόθηκαν το 2007, ενώ η σύμβαση προέβλεπε εξόφληση εντός δύο μηνών. Επίσης, αναφέρεται ότι υπάρχει καθυστέρηση σε υπόλοιπο της κοινοπραξίας McCann Erickson-FCB/Γνώμη ύψους 2,7 εκατ. ευρώ το οποίο αφορά τιμολόγια του 2007.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το γεγονός δίνοντας την εικόνα για τον ΕΟΤ του κακοπληρωτή, και καλεί τον οργανισμό να προβεί στην άμεση εξόφληση των οφειλών.

Τέλος, η Ένωση εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το υπό ανάθεση έργο των 7,6 εκατ. ευρώ που έχει προκηρύξει ο ΕΟΤ, γιατί το κακό προηγούμενο θέτει αμφιβολίες για την τήρηση των όρων πληρωμής και σε αυτό τον διαγωνισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024