Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνδεχόμενο δρομολόγησης ταχύπλοου από Ρέθυμνο για Πειραιά

Ενδεχόμενο δρομολόγησης ταχύπλοου από Ρέθυμνο για Πειραιά

Σε δύο εταιρείες ταχύπλοων πλοίων έχει απευθυνθεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου προκείμενου να εξετάσουν το ενδεχόμενο δρομολόγησης γρήγορου πλοίου στη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς- Ρέθυμνο, από την επόμενη θερινή περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των πρακτόρων…

Σε δύο εταιρείες ταχύπλοων πλοίων έχει απευθυνθεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Ρεθύμνου προκείμενου να εξετάσουν το ενδεχόμενο δρομολόγησης γρήγορου πλοίου στη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς- Ρέθυμνο, από την επόμενη<...> θερινή περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των πρακτόρων Ρεθύμνου κ. Γιάννης Τριποδιανός, σημειώνει ότι η μέχρι τώρα ενδείξεις είναι θετικές. Οι εταιρείες έχουν ζητήσει τα πλήρη στοιχεία της κίνησης των δρομολογίων από το λιμάνι του Ρεθύμνου τα προηγούμενα χρόνια, για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να δρομολογήσουν πλοίο στη συγκεκριμένη γραμμή.

Σχολιάζοντας την πρόταση του βουλευτή Ρεθύμνου κ. Όθωνα για την ίδρυση νέας ρεθυμνιώτικης εταιρείας, ο κ. Τριποδιανός τόνισε ότι η πρόταση αυτή είναι σοβαρή αλλά απαιτείται χρόνος μέχρι την υλοποίησή της.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις η παρατεταμένη απουσία του πλοίου Πρέβελη από την γραμμή, δημιούργησε προβλήματα τόσο στο Ρέθυμνο, όσο και στο Ηράκλειο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024