Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈρευνα για το Δ.Α.Α. με εντολή του Κωστή Χατζηδάκη
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Έρευνα για το Δ.Α.Α. με εντολή του Κωστή Χατζηδάκη

Με έγγραφο του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη, ζητήθηκε χτες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η διενέργεια έρευνας σε σχέση με τα παράπονα και τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν για τη λειτουργία του Δ.Α.Α. κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας…

Με έγγραφο του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη, ζητήθηκε χτες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η διενέργεια έρευνας σε σχέση με τα παράπονα και τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν για τη λειτουργία<...>του Δ.Α.Α. κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν, θα εξαχθούν από την Υπηρεσία Πολικής Αεροπορίας τα απαραίτητα συμπεράσματα για τις δέουσες ενέργειες.

‘Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο Δ.Α.Α. βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας” δήλωσε σχετικά ο κ. Υπουργός Μεταφορών. “Ωστόσο”, πρόσθεσε “δεδομένου ότι από πολλές πλευρές έχουν διατυπωθεί ερωτηματικά για την απρόσκοπτη λειτουργία του σ’ ορισμένες φάσεις της κακοκαιρίας, αλλά και για την επαρκή ενημέρωση των επιβατών αποφάσισα να ζητήσω από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να διεξαγάγει έρευνα για το θέμα. Καμία δυσκολία δεν πρέπει φυσικά να υποτιμούμε, αλλά και τίποτα δεν πρέπει να κρύψουμε”.

ΔΑΑ: Στη διάθεση του ΥΜΕ και της ΥΠΑ

“Ο ΔΑΑ” όπως ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση, “ως εποπτευόμενος φορέας, είναι στη διάθεση του ΥΜΕ και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, παρέχοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διαμόρφωση σαφούς και ολοκληρωμένης εικόνας της επιχειρησιακής ανταπόκρισης του αεροδρομίου στις ακραίες καιρικές συνθήκες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024