Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι ρυθμίσεις προς ΟΑΕ και τα δάνεια των ξενοδοχείων απασχολούν τους ξενοδόχους της Μαγνησίας
Ένωση Ξενοδόχων N. Μαγνησίας

Οι ρυθμίσεις προς ΟΑΕ και τα δάνεια των ξενοδοχείων απασχολούν τους ξενοδόχους της Μαγνησίας

Το θέμα των ρυθμίσεων προς τον ΟΑΕ, το θέμα των δανείων των ξενοδοχειακών μονάδων και το οξύτατο θέμα με τις 'σιωπηρές απορρίψεις των ενστάσεων' έθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων N. Μαγνησίας κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΠΟΞ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων N. Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης συμμετείχε την Τρίτη 29 Απριλίου στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όπου και συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ειδική έμφαση δόθηκε στα θέματα της απασχόλησης για τα οποία και μίλησε αναλυτικά ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Από τον κ. Ζαφείρη τέθηκε το θέμα των ρυθμίσεων προς τον ΟΑΕ, το θέμα των δανείων των ξενοδοχειακών μονάδων και το οξύτατο θέμα με τις “σιωπηρές απορρίψεις των ενστάσεων”. Επίσης, τέθηκε το θέμα της κατάθεσης Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης για όσους οφείλουν στο ΙΚΑ, καθώς και για τις ρυθμίσεις προς τη ΔΕΗ.

Συζητήθηκαν και ζητήματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ε.Ε. και τονίστηκε πως οι Έλληνες ξενοδόχοι μπορούν και πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, εντός και εκτός συνόρων. Σε αυτή την κατεύθυνση, οι ξενοδόχοι τόνισαν την ανάγκη να υποστηριχθούν οι υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή που προέρχονται από τον κλάδο τους.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από παλαιότερη τους συνάντηση οι κ.κ. Κωνσταντίνος Δημ. Λεβέντης αντιπρόεδρος της ΠΟΞ και του ΞΕΕ, Γρηγόρης Τάσιος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΠΟΞ και  Γιώργος Ζαφείρης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024