Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Συνδέσμου Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό με τη διευθύντρια του ΑΞΙΚ
Κατάθεση εισηγήσεων για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου

Συνάντηση του Συνδέσμου Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό με τη διευθύντρια του ΑΞΙΚ

Πεδία συνεργασίας του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου με τον Σύνδεσμο Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό, συζητήθηκαν κατά την ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου.

Ενημερωτική συνάντηση με την με τη διευθύντρια του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου δρ Εύη Σωτηρίου, ο Σύνδεσμος Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό, με αντιπροσωπεία απαρτιζόμενη από την κα Τιτίνα Λοϊζίδου – πρόεδρο, κα Αναστασία Ασλανίδου – ταμία και κα Ελένη Δημητρίου – μέλος. Η εν λόγω συνάντηση έγινε στα πλαίσια προγραμματισμένης σειράς επαφών με αρμόδιους φορείς για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εισηγήσεων για εμπλουτισμό και ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Η διευθύντρια του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου ανέλυσε τους στόχους και το όραμα του ΑΞΙΚ και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα που ανέπτυξε η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Γυναικών και που εμπίπτουν στους σκοπούς, αρμοδιότητες και προγράμματα του ΑΞΙΚ. Η πρόεδρος του Συνδέσμου κα Τιτίνα Λοϊζίδου αναφέρθηκε επίσης στο σκοπό ίδρυσης του Συνδέσμου και το ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες στον τουρισμό.

Στην ιδιαίτερα επωφελή και εποικοδομητική συνάντηση προτάθηκαν και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και πεδία συνεργασίας του Ινστιτούτου με τον Σύνδεσμο Κυπρίων Γυναικών στον Τουρισμό, καθώς και συμμετοχή του Συνδέσμου στην Ομάδα Επαφών για δημιουργία προγραμμάτων και ένταξη του ΑΞΙΚ στην αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024