Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΗ Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην Travel News Market 2022 στη Στοκχόλμη
Προώθηση προορισμού

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην Travel News Market 2022 στη Στοκχόλμη

  • Ο κ. Π. Μούρμας με τονNils Norberg, διοργανωτή της Β2Β εκδήλωσης.
  • Ο κ. Π. Μούρμας και ο Patrik Marklund/Ving (NordicLeisureTravelGroup)

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με νέους συνεργάτες, όπως o T.O. Almena, T.A. LimeTravel, ExclusiveTours, SunrayTravel κ.ά., οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εντάξουν στα προγράμματά τους στην Ελλάδα, ενώ ειδικά ο T.O. Almena ενδιαφέρθηκε να εντάξει στα προγράμματα του τις διακοπές για golfers.

Την τιμητική τους είχαν η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στη Στοκχόλμη, όπου πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά (10/11/22) η B2B εκδήλωση Travel News Market.

Ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας που καθιερώθηκε για πρώτη φορά φέτος ανέδειξε την Ελλάδα ως την πρώτη Τιμώμενη Χώρα με την εκδήλωση να ονομάζεται “Travel News Market 2022 by GREECE-Honoured Country”. Για πρώτη φορά επίσης διοργανώθηκε φέτος ειδικό πρόγραμμα Hosted Buyers, από όλη την Σκανδιναβία, δίνοντας μεγαλύτερη αξία και προβολή της εκδήλωσης σε όλες τις Σκανδιναβικές Χώρες.

Η B2B εκδήλωση Travel News Market διοργανώνεται από την on line τουριστικό περιοδικό RESTRAVEL MAGAZINE και την επαγγελματική ιστοσελίδα τουριστικών νέων και δρώμενων TRAVELNEWS.

Οι συμμετοχές ανήλθαν σε 220 εκθέτες (Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες κ.ά.). προσελκύοντας πάνω από 1.000 επαγγελματίες του κλάδου (τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, ΤΟs, Experts, MICE professionals κ.ά.), αλλά και εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι αναζητούσαν μέσω Β2Β συναντήσεων και συζητήσεων, νέους προορισμούς καθώς και νέα τουριστικά προϊόντα τα οποία προσφέρονται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Σκανδιναβούς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Παύλος Μούρμας, πραγματοποίησε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με εκπροσώπους των ΤΟs, όπως Ving (Nordic Leisure Travel Group), Apollo, Tema/Jambo Tours, Mixx Travel, Airbone Travel/Orient Tours, StenaLine/Sembo κ.ά., όπως επίσης και με εκπρόσωπο της Swedavia (εταιρεία διαχείρισης των αεροδρομίων) με στόχο την καλύτερη συνεργασία για την προώθηση των πτήσεων προς την Ελλάδα.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με νέους συνεργάτες όπως o T.O. Almena, T.A. LimeTravel, ExclusiveTours, SunrayTravel κ.ά., οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εντάξουν στα προγράμματά τους στην Ελλάδα, ενώ ειδικά ο T.O. Almena ενδιαφέρθηκε να εντάξει στα προγράμματα του τις διακοπές για golfers.

Οι επαφές συνεχίσθηκαν με δημοσιογράφους τουριστικού ρεπορτάζ καθώς και freelancers, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για ταξίδια εξοικείωσης στην Ελλάδα και ειδικότερα σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς στην ενδοχώρα και προορισμούς που εφαρμόζουν τη βιωσιμότητα στον τουρισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε συνεχής προβολή δύο διαφορετικών βίντεο του ΕΟΤ (All You want is Greece και You will want to stay forever) στις τρεις γιγαντοοθόνες της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παράθεση μπουφέ με ελληνικά φαγητά στον χώρο του περιπτέρου, για επιλεγμένους συνεργάτες και ΜΜΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024