Τελευταία νέα
ΑρχικήΠρόσθετα έσοδα για τους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας

Πρόσθετα έσοδα για τους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας

Μέχρι τώρα υπηρεσίες όπως η έκδοση της βίζας, οι πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές συγκοινωνίες στους προορισμούς και τις ανταποκρίσεις τους, ή η δημιουργία ξεχωριστών προσωπικών δρομολογίων ήταν μια δωρεάν […]

Μέχρι τώρα υπηρεσίες όπως η έκδοση της βίζας, οι πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές συγκοινωνίες στους προορισμούς και τις ανταποκρίσεις τους, ή η δημιουργία ξεχωριστών προσωπικών δρομολογίων ήταν μια δωρεάν υπηρεσία που πρόσφεραν οι τουριστικοί πράκτορες στους πελάτες τους. Όμως τα μικρά περιθώρια κέρδους τους υποχρεώνουν να αλλάξουν αυτή την τακτική.
Αν ο πελάτης θελήσει κάποια επιπλέον υπηρεσία που θεωρείται ότι είναι εκτός της τρέχουσας διαδικασίας τότε θα πρέπει να πληρώσει.
Επιπλέον, οι διαδικασίες κράτησης εισιτηρίων τρένων, ενοικίασης αυτοκινήτων, και όλες οι παρεμφερείς εργασίες δεν αποφέρουν κέρδος στον τουριστικό πράκτορα.
Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλοι γερμανικοί τουριστικοί οργανισμοί, όπως η Rewe με θυγατρική της Atlas, η Deutsche Bahn με θυγατρική της DER, η Otto, με θυγατρική την Reiseland, και η Lufthansa με θυγατρικές τα Lufthansa City Centers, θέλουν να προσθέσουν επιπλέον χρήματα για εξειδικευμένες υπηρεσίες από την νέα τουριστική χρονιά.
Το κλασσικό τουριστικό πακέτο δεν θα επηρεαστεί και ο λόγος είναι ότι ακόμα δίνει ένα ικανοποιητικό επίπεδο προμήθειας.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η επιθυμία για μια συλλογική λύση, η οποία να είναι σύμφωνη και με τους νόμους περί ανταγωνιστικότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024