Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣε πλήρη εξέλιξη η αναμόρφωση του Εθνικού Κήπου
Έργα υποδομής

Σε πλήρη εξέλιξη η αναμόρφωση του Εθνικού Κήπου

Με εμφανείς βελτιώσεις ο Εθνικός Κήπος στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα σημαντικό έργο υποδομών που καθυστέρησε εδώ και δεκαετίες, υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων σε ένα αγαπημένο τοπόσημο της πόλης, τον Εθνικό Κήπο. Το έργο το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη αναβάθμιση του ιστορικού Κήπου, συνολικής έκτασης 154 στρεμμάτων, παραδίδεται σε φάσεις. Κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να δουν την εξέλιξη της αναβάθμισης του Εθνικού Κήπου, μήνα με τον μήνα, μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ήδη από πέρυσι την άνοιξη, μικροί και μεγάλοι, απολαμβάνουν ολοκληρωμένο το πρώτο τμήμα -τη βόρεια πλευρά- μεταξύ των Λεωφόρων Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας. Στη συνέχεια, παραδόθηκε στους επισκέπτες και το νότιο τμήμα, ενώ σήμερα, οι εργασίες αναμόρφωσης επικεντρώνονται στην “καρδιά” του Κήπου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν έργα υποδομής, αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, νέες φυτεύσεις, φροντίδα για τα σπάνια δέντρα του Κήπου και αισθητικές παρεμβάσεις με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα των 186 χρόνων του χώρου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προχωράει το έργο στον Εθνικό Κήπο. Ένα έργο υποδομών που άργησε δεκαετίες κι επιτέλους υλοποιείται. Παραδίδεται σε φάσεις και η αλλαγή είναι ορατή μήνα με τον μήνα. Κάντε μια βόλτα, αξίζει!, ” τόνισε σε δηλώσεις του στο instagram o Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024