Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAir Transat: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Τορόντο – Αθήνα
Αερομεταφορές

Air Transat: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Τορόντο – Αθήνα

Το εν λόγω δρομολόγιο είναι εποχικό και προσφέρεται από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχτηκε την πρώτη -για φέτος- πτήση της Air Transat από το Τορόντο στις 29 Μαΐου 2023. Η τελετή υποδοχής της επανέναρξης των απευθείας εποχικών πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην πύλη αναχώρησης, εκπλήσσοντας τόσο τους αφιχθέντες όσο και τους αναχωρούντες επιβάτες.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Senior Trade Commissioner κ. Neil Swain από την Καναδική Πρεσβεία στην Αθήνα, εκπρόσωποι του Καναδικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα καθώς και ο εκπρόσωπος των «Φίλων του Καναδά» στην Ελλάδα.

Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, από το Discover the World Greece GSA δήλωσε σχετικά: «Η Air Transat δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν τον πιο φιλικό προορισμό στον κόσμο, τον Καναδά. Με απευθείας πτήσεις από και προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο, οι Ελληνοκαναδοί θα μπορούν να επισκέπτονται τους συγγενείς τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά, πετώντας απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας».

Το εν λόγω δρομολόγιο είναι εποχικό και προσφέρεται από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023 και πραγματοποιείται με το αεροσκάφος Airbus A330, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 330 θέσεις τόσο στην Θέση Club όσο και στην Οικονομική Θέση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024