Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετική η τουριστική χρονιά για την Καβάλα και τη Θάσο

Θετική η τουριστική χρονιά για την Καβάλα και τη Θάσο

“Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των διεθνών εξελίξεων και του αρνητικού οικονομικού κλίματος, πιστεύω πως τελικώς ο νομός Καβάλας και το νησί της Θάσου θα αποτελέσουν έναν από τους […]

“Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των διεθνών εξελίξεων και του αρνητικού οικονομικού κλίματος, πιστεύω πως<...> τελικώς ο νομός Καβάλας και το νησί της Θάσου θα αποτελέσουν έναν από τους τουριστικούς προορισμούς των συμπατριωτών μας”, τόνισε ο νομάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα 2004.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας τουριστικών υποδομών στο νομό, ώστε να είναι δυνατή η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. “Ο θεματικός και συνεδριακός τουρισμός αποτελούν τις δύο κύριες μορφές “εναλλακτικού” τουρισμού για την περιοχή μας”, υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Κώστας Ευθυμιάδης δήλωσε πως “οι Έλληνες είναι πάντοτε εκείνοι που καλύπτουν τις όποιες απώλειες παρατηρούνται στην έλευση ξένων τουριστών στη χώρα μας”.

Ανέφερε ακόμη ότι η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συνηθίζουμε να προγραμματίζουμε τις άδειές μας στην περίοδο του Αυγούστου, επιτρέπει την εκτίμηση ότι δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν τη Θάσο και τον υπόλοιπο νομό Καβάλας για τις θερινές τους διακοπές.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία του αερολιμένα `Μέγας Αλέξανδρος`, για φέτος αναμένεται να είναι αρκετά αυξημένο το `ρεύμα` των τουριστών, οι οποίοι θα φθάνουν στον αερολιμένα και θα προωθούνται στη Θάσο και την Καβάλα για διακοπές. Ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησαν οι αφίξεις αεροσκαφών με Ολλανδούς τουρίστες και την Πέμπτη αναμένονται οι πρώτοι Γερμανοί σημαίνοντας και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024