Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάριο με θέμα τη στρατηγική e-business στα ξενοδοχεία
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας

Σεμινάριο με θέμα τη στρατηγική e-business στα ξενοδοχεία

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας, με τη συνεργασία της εταιρείας Travel Media Applications, διοργάνωσε για τα μέλη του εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα “Στρατηγική e-business στα ξενοδοχεία”. Το σεμινάριο διήρκεσε δύο […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας, με τη συνεργασία της εταιρείας Travel Media Applications, διοργάνωσε για τα μέλη του εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα <...> “Στρατηγική e-business στα ξενοδοχεία”. Το σεμινάριο διήρκεσε δύο ημέρες, και διεξήχθη στο ξενοδοχείο “Αρήτη” στις 19 και 20 Μαρτίου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή θεμάτων που αφορούν στα ελληνικά ξενοδοχεία και όχι απλά σε θεωρητικές προσεγγίσεις, επέλεξε να συνεχίσει την επιμόρφωση των μελών του με ένα θέμα χρηστικό, με άμεση εφαρμογή στην αγορά αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο και ενδιαφέρον.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα την αλυσίδα ξενοδοχείων Louis Hotels, το ξενοδοχείο Kontokali Bay Resort & Spa, το ξενοδοχείο Marbella Corfu και την εταιρεία Κρεντιν Ελλας ΑΕ για την ευγενική τους χορηγία για την επίτευξη του σεμιναρίου, καθώς και το ξενοδοχείο Αρήτη για την φιλοξενία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024