Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Turkish Airlines αρωγός του μπάσκετ με αμαξίδιο
Παρουσία της Turkish Airlines στη διοργάνωση All Star Game

Η Turkish Airlines αρωγός του μπάσκετ με αμαξίδιο

Το μπάσκετ με καρότσι διαθέτει ανθρώπους που έχουν μάθει να ξεπερνούν τα όρια, που δεν σταματούν να ταξιδεύουν, χωρίς να κάμπτονται από τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής, ανθρώπους […]

Το μπάσκετ με καρότσι διαθέτει ανθρώπους που έχουν μάθει να ξεπερνούν τα όρια, που δεν σταματούν να ταξιδεύουν, χωρίς να κάμπτονται από τις δυσκολίες<...> και τις ατυχίες της ζωής, ανθρώπους που ζουν με πάθος, που έχουν κάνει σημαία το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Σε αυτούς τους ανθρώπους η Turkish Airlines θα είναι κοντά τους. Η αρχή της επαφής έγινε στον Πύργο και στο All Star Game, όπου η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Γκιουλάι Οζτούρκ, απένειμε το βραβείο στον κ. Παναγιώτη Κοντογιάννη, νικητή του διαγωνισμού τριπόντων. Παράλληλα, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), μια φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024