Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSingular Hospitality Solutions: Νέα έργα με την ανανέωση επιτυχημένων συνεργασιών

Singular Hospitality Solutions: Νέα έργα με την ανανέωση επιτυχημένων συνεργασιών

Τις λύσεις της Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, επέλεξαν οι ξενοδοχειακές μονάδες Poseidon Resort στο Λουτράκι, Galaxy και Galaxy Villas στο νομό Ηρακλείου, με στόχο την πλήρη […]

Τις λύσεις της Singular Hospitality Solutions, μέλος του ομίλου Delta Singular, επέλεξαν οι ξενοδοχειακές μονάδες<...> Poseidon Resort στο Λουτράκι, Galaxy και Galaxy Villas στο νομό Ηρακλείου, με στόχο την πλήρη μηχανοργάνωση και on-line παρακολούθηση όλων των τμημάτων των μονάδων τους.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Poseidon Resort, επίσημο μέλος του δικτύου φιλοξενίας και διαμονής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, επέλεξε να συνδυάσει τα υποσυστήματα Front Office, Food & Beverage και Sales & Catering του συστήματος Fidelio 7 με το Micros 8700, με στόχο την πλήρη μηχανοργάνωση όλων των τμημάτων του με ένα εύχρηστο και μοντέρνο σύστημα. Επιπλέον, η Singular Hospitality Solutions ανέλαβε την υλοποίηση του δικτύου καλωδίωσης και θα υποστηρίζει τη λειτουργία του ξενοδοχείου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Τα ξενοδοχεία Galaxy (City Hotel) και Galaxy Villas (Resort Hotel) επέκτειναν την επιτυχή συνεργασία τους με την εταιρία, η οποία αφορούσε έως σήμερα στα συστήματα ασφαλείας, επιλέγοντας τα συστήματα Fidelio 7 (υποσυστήματα Front Office και Food & Βeverage) και Micros 8700. Με την επιλογή τους αυτή, οι δύο μονάδες εξασφαλίζουν την on line παρακολούθηση όλων των τμημάτων των ξενοδοχείων, καθώς και τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024