Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην Aegean Airlines η αντιπροεδρία του MCTF της ΙΑΤΑ

Στην Aegean Airlines η αντιπροεδρία του MCTF της ΙΑΤΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της Ομάδας Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης (Engineering and Maintenance Group) της ΙΑΤΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 12-15 Νοεμβρίου 2007, όπως και […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της Ομάδας Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης (Engineering and Maintenance Group) της ΙΑΤΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 12-15 Νοεμβρίου 2007, όπως και του<...>συνεδρίου MCC (Maintenance Cost Conference). Παρόντες ήταν αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιριών από όλο το κόσμο, από τη Νότιο Αμερική έως τη Νέα Ζηλανδία με αποτέλεσμα η διοργάνωση να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Tα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η δραστηριότητα και τα αποτελέσματα της Ομάδας Διαχείρισης Κόστους Συντήρησης (MCTF), τάσεις και ρεύματα MRO (για θέματα συντήρησης και επισκευής αεροσκαφών καθώς και τρόπους αντιμετώπισης), αποθέματα Συντήρησης, LEAN, προμήθειες και PMA. Οι κυριότεροι κατασκευαστές, όπως η Airbus, η Boeing και η Embraer ήταν παρόντες, όπως επίσης και κατασκευαστές κινητήρων (Snecma), MROs καθώς και προμηθευτές software.

H Aegean Airlines είναι ενεργό μέλος του Τμήματος Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης(EMG) της ΙΑΤΑ που παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στην Επιχειρησιακή Επιτροπή της ΙΑΤΑ σε θέματα συντήρησης. Στην ως άνω επιτροπή συμμετέχουν οι εταιρίες: Singapore Airlines, Lufthansa German Airlines, All Nippon Airways Co.Ltd, Aegean Airlines, KLM, Al Al Israel Airlines, United Services, China Cargo Airlines, FedEx, Aeroflot Russian Airlines.

Κατά τη διάρκεια τoυ Συνεδρίου MCC έγιναν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της MCTF, η οποία υπάγεται στην Οργανωτική Επιτροπή. Ο κ. Θάνος Πασχάλης, Τεχνικός Διευθυντής της Aegean Airlines εξελέγη αντιπρόεδρος για τα επιχειρησιακά θέματα, ενώ πρόεδρος εξελέγη ο εκπρόσωπος της Qantas Airlines και αντιπρόεδρος για τα οικονομικά θέματα ο εκπρόσωπος της Air Mauritius.

Η Aegean Airlines δηλώνει υπερήφανη, που εκπρόσωπός της συμμετάσχει τόσο στην EMG, όσο και στην MCTF Οργανωτική Επιτροπή της ΙΑΤΑ, κάτι που επιβεβαιώνει την αφοσίωση της διοίκησης της Aegean Airlines στη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας της Πολιτικής Αεροπορίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024