Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑποχωρεί ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου Αθηνών

Αποχωρεί ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου Αθηνών

Ο Δρας Matthias Mitscherlich αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2002. Ο. κ Mitscherlich θα αναλάβει καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού […]

Ο Δρας Matthias Mitscherlich αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, εντός του<...> δευτέρου εξαμήνου του 2002. Ο. κ Mitscherlich θα αναλάβει καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της γερμανικής εταιρίας Ferrostaal AG, θυγατρικής του ομίλου MAN AG. Παράλληλα, ο κ. Mitscherlich θα αναλάβει και καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου MAN AG.

Τον Ιανουάριο του 2000 ο κ. Mitscherlich ανέλαβε τα καθήκοντα του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της εταιρίας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. και τον Ιούλιο του ίδιου έτους ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.

Υπό τη διοίκηση του κ. Mitscherlich, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Στους επόμενους μήνες, οι μέτοχοι του ΔΑΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο θα μεριμνήσουν για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής ομαλότητας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024