Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜηχάνημα για την προσγείωση αεροπλάνων σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Μηχάνημα για την προσγείωση αεροπλάνων σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για αγορά μηχανήματος, το οποίο θα εγκατασταθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και θα επιτρέπει στα αεροπλάνα να προσγειώνονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αυτό ανέφερε σε […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για αγορά μηχανήματος, το οποίο θα εγκατασταθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και θα επιτρέπει στα αεροπλάνα να προσγειώνονται κάτω από δύσκολες<...> καιρικές συνθήκες.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου Κίκης Καζαμίας, με αφορμή τις συνθήκες ομίχλης που επικρατούσαν τις πρωινές ώρες χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με αποτέλεσμα 12 πτήσεις να προσγειωθούν στο Αεροδρόμιο Πάφου και μια στη Ρόδο, αντί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται σε πολλά διεθνή και μοντέρνα αεροδρόμια, προσθέτοντας ότι τα εν λόγω προβλήματα παρουσιάζονται κατά την περίοδο της άνοιξης, λόγω της απότομης αλλαγής των κλιματολογικών συνθηκών.

Τόνισε, επίσης, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν δημιουργείται από τους επιβάτες αλλά από αυτούς που τους αναμένουν και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να τους ενημερώνουν έγκαιρα για οποιεσδήποτε αλλαγές στις προσγειώσεις αεροσκαφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024