Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠρωτιά του Αεροδρομίου Πάφου σε ψηφοφορία της Thomson Airways
Το αεροδρόμιο με τις καλύτερες εντυπώσεις στους ταξιδιώτες

Πρωτιά του Αεροδρομίου Πάφου σε ψηφοφορία της Thomson Airways

Μόλις περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του έρχεται η αναγνώριση και η καταξίωση του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου. Στο πλαίσιο της ψηφοφορίας που διενήργησε η αεροπορική εταιρεία Thomson Airways, το επιβατικό κοινό κατέταξε τον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου

Μόλις περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του έρχεται η αναγνώριση και η καταξίωση του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου<…>. Στο πλαίσιο της ψηφοφορίας που διενήργησε η αεροπορική εταιρεία Thomson Airways, το επιβατικό κοινό κατέταξε τον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου στην πρώτη θέση ανάμεσα στα κυριότερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Η ψηφοφορία αφορούσε τα αεροδρόμια προς τα οποία η Thomson Airways εκτέλεσε πτήσεις στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου το 2009. Σημειώνεται ότι μέσω της Thomson Airways διακινείται πέραν του 25% των επιβατών που εξυπηρετούνται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Συγκεκριμένα, ο Διεθνής Αερολιμένας Πάφου συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό θετικών προτιμήσεων και επελέγη ως το αεροδρόμιο που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους ταξιδιώτες και προσφέρει παράλληλα την πιο άψογη εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό. Είναι η πρώτη φορά που αεροδρόμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας καταλαμβάνει μια τόσο τιμητική θέση και ψηφίζεται, από το επιβατικό κοινό, ως το καλύτερο αεροδρόμιο παραθεριστικού προορισμού της Ευρώπης. Η πρωτιά τού Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου έρχεται μόλις ένα χρόνο μετά τη λειτουργία του και αυτό αποδεικνύει τις μεγάλες του δυνατότητες και αποτελεί για το Αεροδρόμιο Πάφου και μια παρακαταθήκη για το μέλλον του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024