Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Παύλου Γερουλάνου με την ΠΟΞ
Ποινικές διώξεις κατά των αγροτικών μπλόκων ζητούν οι ξενοδόχοι

Συνάντηση του Παύλου Γερουλάνου με την ΠΟΞ

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε χθες με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, η οποία παρουσίασε τα βασικά προβλήματα του κλάδου και κυρίως το θέμα της μειωμένης ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος…

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε χθες με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, η<...> οποία παρουσίασε τα βασικά προβλήματα του κλάδου και κυρίως το θέμα της μειωμένης ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διεθνές περιβάλλον και με δεδομένη την οικονομική κρίση.

Από την πλευρά του ο υπουργός τους ενημέρωσε για τις κινήσεις και τις επαφές που κάνει με φορείς και συναρμόδια υπουργεία προς την επίλυση των βασικών προβλημάτων του τουρισμού. Παρουσίασε επίσης την πραγματική εικόνα του ελληνικού τουρισμού, όπως διαμορφώνεται όχι μόνο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά κυρίως λόγω της παντελούς απουσίας μακρόπνοης στρατηγικής και σχεδιασμού για τον τουρισμό από την προηγούμενη κυβέρνηση και της δυσφήμισης της χώρας από τα μεγάλα χρέη του ΕΟΤ σε διεθνή και ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες διαβίβασε στις εισαγγελίες Εφετών, στις περιοχές των οποίων υπάρχουν μπλόκα αγροτών, την μηνυτήρια αναφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΠΟΞ, με την μηνυτήρια αναφορά της, ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των αγροτών και να κινηθεί σε βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία για το κλείσιμο των δρόμων, καθώς υπάρχει κίνδυνος βιωσιμότητας των ξενοδοχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024