Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑκόμα μια διάκριση για την Delta Air Lines

Ακόμα μια διάκριση για την Delta Air Lines

Το National Business Group on Health (Εθνικός Σύλλογος Επιχειρηματιών για θέματα Υγείας), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ιδρυθεί από 285 μεγάλες επιχειρήσεις, τίμησε πρόσφατα την Delta Air Lines για […]

Το National Business Group on Health (Εθνικός Σύλλογος Επιχειρηματιών για θέματα Υγείας), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ιδρυθεί από 285 μεγάλες επιχειρήσεις, τίμησε πρόσφατα την Delta Air Lines για τη δέσμευση<...>και αφοσίωσή της στην παροχή βοήθειας προς τους υπαλλήλους της και τις οικογένειες αυτών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα πνευματικής υγείας και δυσλειτουργίες που προκαλεί η εξάρτηση από ουσίες.

Η Delta Air Lines συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε εργοδότες που κέρδισαν τα εναρκτήρια βραβεία Behavioral Health Awards, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου Φόρουμ 2007 για θέματα Υγείας, Παραγωγικότητας και Απουσιών. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από το National Business Group on Health (Εθνικό Σύλλογο Επιχειρηματιών για θέματα Υγείας) και το Integrated Benefits Institute (Ίδρυμα Ολοκληρωμένων Επιδομάτων). Τα εγκαίνια της πρωτοβουλίας απονομής των Behavioral Health Awards χρηματοδοτήθηκαν από το Center for Mental Health Services (Κέντρο Υπηρεσιών Πνευματικής Υγείας), ένα παράρτημα της Διεύθυνσης Υπηρεσιών για Θέματα Κατάχρησης Ουσιών και Πνευματικής Υγείας (Substance Abuse and Mental Health Services Administration).

«Η Delta Air Lines έχει μακρά ιστορία στις υπηρεσίες διαχείρισης υγείας και πρόληψης. Το Πρόγραμμα Βοήθειας Εργαζομένων που έχουμε υιοθετήσει αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα αυτών των υπηρεσιών. Βελτιώσαμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες του εργατικού μας δυναμικού ανά την υφήλιο. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, επεκτείνουμε την εμβέλεια του Προγράμματος Βοήθειας Εργαζομένων (EAP) και παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες πιο αποτελεσματικά. Οι υπάλληλοί μας μπορούν να καλούν την Υπηρεσία (EAP) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και να έχουν πρόσβαση σε επαγγελματική βοήθεια πρόσωπο με πρόσωπο “εκτός χώρου”, ή μέσω τηλεφώνου, όλα τα 24άωρα της εβδομάδας. Η Delta μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του Προγράμματος Βοήθειας Εργαζομένων (EAP) επί τόπου, σε οποιαδήποτε περιοχή της ζητηθεί. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατότητα για τρεις δωρεάν επισκέψεις στην τοπική κοινότητα ενός υπαλλήλου, ξεπερνώντας τυχόν κωλύματα για αξιολόγηση, διασφαλίζοντας ότι οι υπάλληλοι λαμβάνουν θεραπεία αρκετά έγκαιρα. Ομοίως, καλύπτουμε πλήρως (100%) τις ιατρικές και προληπτικές εξετάσεις μέσω του σχεδιασμού μας για την προαγωγή της υγείας στους χώρους εργασίας. “Αυτές οι επενδύσεις υποστηρίζουν το στόχο μας να διατηρήσουμε τους υπαλλήλους της Delta και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα υγιή, τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα”, δήλωσε η κα Lynn Zonakis, Διευθύντρια Στρατηγικής Διαχείρισης Υγείας και Υγειονομικών Πόρων της Delta.

Η Delta αναγνωρίστηκε στην κατηγορία που αφορά στο Πρόγραμμα Βοήθειας Εργαζομένων (Employee Assistance Program/ ΕΑP) γιατί προέβη στον ανασχεδιασμό του προγράμματος υπαλληλικής βοήθειας, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις εξατομικευμένες και μοναδικές κάθε φορά, ανάγκες των υπαλλήλων της.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που τιμούμε την Delta Air Lines για τον ηγετικό της ρόλο και τη δέσμευσή της να παρέχει ποιοτικά προνόμια διαχείρισης υγείας και προγράμματα υπηρεσιών υγείας στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους», δήλωσε η κυρία Helen Darling, Πρόεδρος του Εθνικού Συλλόγου Επιχειρηματιών για θέματα Υγείας. «Περίπου 217 εκατομμύρια ημέρες εργασίας χάνονται ετησίως λόγω μείωσης της παραγωγικότητας που σχετίζεται με την πνευματική υγεία και τις δυσλειτουργίες που προέρχονται από κατάχρηση ουσιών, κοστίζοντας στους εργοδότες των ΗΠΑ 17 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Δεδομένου αυτού του υπέρογκου οικονομικού τιμήματος, είναι απαραίτητο οι εργοδότες να θέσουν σε πρώτη προτεραιότητα τα επιδόματα διαχείρισης υγείας».

Ο οργανισμός National Business Group on Health καθιέρωσε τα βραβεία Behavioral Health Awards ως αναγνώριση των εργοδοτών ότι αναπτύσσουν, θέτουν σε εφαρμογή και αξιολογούν πρωτοποριακά προνόμια διαχείρισης υγείας και προγράμματα προκειμένου να βελτιώσουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ενός εργοδότη αλλά και την υγεία των δικαιούχων.

Το Center for Mental Health Services (Κέντρο Υπηρεσιών Πνευματικής Υγείας), ένα παράρτημα του Substance Abuse and Mental Health Services Administration/ SAMHSA (Διεύθυνσης Υπηρεσιών Κατάχρησης Ουσιών και Πνευματικής Υγείας), χρηματοδότησε το πρόγραμμα των εναρκτήριων βραβείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024