Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξημένα τα δρομολόγια της Gulf Air στην πρώτη και διακεκριμένη θέση

Αυξημένα τα δρομολόγια της Gulf Air στην πρώτη και διακεκριμένη θέση

Μελέτες σχετικά με τις ανάγκες των επιβατών της διακεκριμένης θέσης, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή, καταδεικνύουν ότι σημαντικό παράγοντα για τους επιβάτες αποτελεί η σύνδεση και η ευελιξία του δικτύου, τα […]

Μελέτες σχετικά με τις ανάγκες των επιβατών της διακεκριμένης θέσης, ιδιαίτερα στη<...> Μέση Ανατολή, καταδεικνύουν ότι σημαντικό παράγοντα για τους επιβάτες αποτελεί η σύνδεση και η ευελιξία του δικτύου, τα πλεονεκτήματα από τις συχνές πτήσεις και τα άριστα επιχειρηματικά προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο εναέρια όσο και στο έδαφος. Αυτή η μελέτη βοήθησε σταδιακά την Gulf Air να δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία με την σειρά τους, συνέβαλλαν σε μία πρωτοφανή κίνηση επιβατών της business θέσης προς την αεροπορική εταιρία.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2004, οι επιβάτες της Gulf Air αυξήθηκαν κατά 39% και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται. Τα δρομολόγια στην A` και business θέση αυξήθηκαν κατά 48% και οι premium πτήσεις σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς έως και 34%. Μία άλλη ένδειξη για την επιτυχία της εταιρίας είναι η κατά 171% αύξηση των μελών στο Πρόγραμμα των Συχνών Πτήσεων.

Ο κ. James Hogan Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air αναφέρει ότι “η Gulf Air είναι μία αεροπορική εταιρία, επικεντρωμένη στον πελάτη και κατανοεί την σημασία του να κάνει τα επιχειρηματικά ταξίδια πιο εύκολα και άνετα. Είναι στόχος μας, να δημιουργήσουμε μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με το να προσφέρουμε στους πελάτες μας, περισσότερες επιλογές για άνετες μετακινήσεις αλλά και παρουσιάζοντάς τους καινοτομικά και ενισχυμένα προϊόντα”.

Η νέα καμπάνια της Gulf Air “Καλύτερη για business”, επικοινωνεί τους λόγους που την καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή για τους επιβάτες της business θέσης στον Κόλπο και στη Μέση Ανατολή. Τόσο στο έδαφος όσο και εναερίως, η Gulf Air διακρίνεται για την σύνδεση του δικτύου, τις εντός πτήσης υπηρεσίες, τις υπηρεσίες εδάφους και το Πρόγραμμα Συχνών Πτήσεων, δίνοντας περισσότερους λόγους στους επιβάτες να την επιλέξουν για τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

Η Gulf Air, έχει το μεγαλύτερο δίκτυο και τις περισσότερες συνεχείς (non- stop) πτήσεις από κάθε άλλη αεροπορική εταιρία της Μέσης Ανατολής. Με 632 πτήσεις την εβδομάδα, η Gulf Air προσφέρει περισσότερες συνεχείς (non- stop) πτήσεις, περισσότερες αυθημερόν μετακινήσεις και καλύτερα δρομολόγια. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην οργάνωση ενός επιχειρηματικού ταξιδιού.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες είναι ότι η Gulf Air, τους παρέχει χώρο εργασίας. Σε αντίθεση με άλλες αεροπορικές εταιρίες, οι πτήσεις της business θέσης που πραγματοποιούνται στην περιοχή με το Airbus A320, έχουν διπλά καθίσματα διαμορφωμένα, έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να συζητήσουν για τα επιχειρηματικά τους σχέδια με άνεση και διακριτικότητα. Από τις αρχές του νέου έτους οι long- haul premium επιβάτες, θα έχουν το επιπρόσθετο πλεονέκτημα των νέων κρεβατιών.

Επιπλέον η Gulf Air, κερδίζει την φήμη για το άριστο εντός πτήσης service, με τους Sky Chefs στην Α` θέση αλλά και το ισάξιο menu στην business θέση. Ακόμη και στην οικονομική θέση την οποία προτιμούν επιχειρηματίες για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις, το catering είναι απαράμιλλο. Οι premium επιβάτες δε, έχουν το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ενός a la carte δείπνου, στην βραβευμένη αίθουσα της αεροπορικής εταιρίας στο Μπαχρέιν.

Στο έδαφος τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Gulf Air είναι ευρέως αναγνωρισμένα και εκτιμημένα από τους επιβάτες. Στην έρευνα που διενήργησε η Skytrax, η μεγαλύτερη έρευνα σχετικά με την άποψη του κοινού για τις αεροπορικές εταιρίες, η Gulf Air αναδείχτηκε για το Business Lounge της στη Μέση Ανατολή και για το καλύτερο check in των επιβατών της business θέσης.

Οι επιβάτες της business θέσης που είναι μέλη του Προγράμματος Συχνών Πτήσεων της Gulf Air, επωφελούνται από ενισχυμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν: θέσεις για τους κατόχους Gold card, χρήση του Best Business Lounge, προτεραιότητα στο check in και στην μεταφορά των αποσκευών, παροχές για τις υπέρβαρες αποσκευές που διαρκούν 10 έτη. Οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια σε διακοπές.

“Αυτό το χρόνο η Gulf Air κέρδισε το Βραβείο για την πιο εξελιγμένη εταιρία, η ενίσχυση της προσοχής της εταιρίας στην λεπτομέρεια εκτιμάται από την εταιρία και τους πελάτες”, προσθέτει ο κ. James Hogan, “Θα συνεχίσουμε να συστήνουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι ώστε οι επιβάτες μας να ικανοποιούνται και να βιώνουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024