Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΦάρσα σε πτήση της Ολυμπιακής . . . για τον Σαντάμ!
Ολυμπιακές Αερογραμμές

Φάρσα σε πτήση της Ολυμπιακής . . . για τον Σαντάμ!

Θρίλερ έζησαν για αρκετή ώρα οι 183 επιβάτες της πτήσης 412 των Ολυμπιακών Αερογραμμών από τη Νέα Υόρκη μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, αφού ενημερώθηκαν ότι ίσως υπήρχε βόμβα στο αεροσκάφος…

Θρίλερ έζησαν για αρκετή ώρα οι 183 επιβάτες της πτήσης 412 των Ολυμπιακών Αερογραμμών από τη Νέα Υόρκη μεταξύ των οποίων βρισκόταν<...> και ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, αφού ενημερώθηκαν ότι ίσως υπήρχε βόμβα στο αεροσκάφος. Κυβερνήτης του αεροπλάνου ήταν ο διευθυντής Πτητικής Εκμετάλλευσης της εταιρίας κ. Ανδρέας Καψάλης. Το αεροπλάνο τους υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στο Σάνον της Ιρλανδίας για έλεγχο ύστερα από τηλεφώνημα που έγινε στις 03:05, ξημερώματα Κυριακής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από δύο αγνώστους, οι οποίοι με σπαστά αγγλικά με αραβική προφορά δήλωσαν ότι στο εν λόγω αεροσκάφος έχει τοποθετηθεί βόμβα “για το Σαντάμ”. Αμέσως συγκλήθηκε η Επιτροπή Κρίσης των Ολυμπιακών Αερογραμμών και η Επιτροπή Αξιολόγησης Απειλής Βόμβας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι οποίες και αποφάσισαν τη διακοπή της πτήσης και την προσγείωση του αεροσκάφους στο πλησιέστερο αεροδρόμιο.

Τελικά, όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα καθώς το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Ιρλανδία και ελέγχθηκε εξονυχιστικά. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024