Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςFedHATTA: Νέες προοπτικές για ταξίδια προς τη Νότια Κορέα
Συνεργασίες

FedHATTA: Νέες προοπτικές για ταξίδια προς τη Νότια Κορέα

Ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, συναντήθηκε με επιτελείο του Οργανισμού Τουρισμού της Νότιας Κορέας για ενίσχυση των τουριστικών δεσμών Ελλάδας-Κορέας.

Με επιτελείο του Οργανισμού Τουρισμού της Νότιας Κορέας που επισκέφθηκε την Ελλάδα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, με σκοπό την ενίσχυση των τουριστικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Τον Οργανισμό Τουρισμού της Νότιας Κορέας εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής και ο Διευθυντής του τμήματος στην Κωνσταντινούπολη κ. Hyuncho Cho και κ. Yunsu Can, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και η κ. Μαρία Θεοφανοπούλου, GSA της Korean Air.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν το πλαίσιο ανάπτυξης επικοινωνίας με τον κλάδο των τουριστικών γραφείων της Ελλάδας, καθώς και ζητήματα αμοιβαίας επιχειρηματικής δραστηριότητας μεταξύ των τουριστικών γραφείων της Ελλάδας και Κορέας, με σκοπό να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των Ελλήνων ταξιδιωτών προς την Νότια Κορέα, αλλά και η αμφίδρομη τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024