Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης
Νέες συνεργασίες

Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

Η συνεργασία περιλαμβάνει 30 δρομολόγια τα οποία εκτελούνται και από τις δύο αεροπορικές εταιρείες, οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε δύο νέους προορισμούς στην Ινδία και τη νήσο Γκαν των Μαλδιβών μέσω του Κολόμπο, ενώ της SriLankan σε 15 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, τις ΗΠΑ.

Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης (πτήσεις interline), με στόχο την ενίσχυση της συνδεσιμότητας για τους επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα διευκολύνει την πρόσβαση σε νέους προορισμούς στα δίκτυα και των δύο εταιρειών μέσω των κόμβων του Κολόμπο και του Ντουμπάι, με ένα ενιαίο εισιτήριο και πρακτικές μεταφορές αποσκευών.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν ήδη να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων ενώ, μέσω της συνεργασίας, αποκτούν πρόσβαση σε 15 προορισμούς της SriLankan, μέσω του Κολόμπο. Το δίκτυο διασύνδεσης περιλαμβάνει δύο νέους προορισμούς στην Ινδία, το Μαντουράι και το Τιρουτσιραπάλι, καθώς και το νησί Γκαν στις Μαλδίβες, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν απρόσκοπτα με ένα ενιαίο εισιτήριο και να απολαμβάνουν την άνεση μιας πρακτικής πολιτικής αποσκευών και τον απλό έλεγχο αποσκευών στον τελικό προορισμό τους. Στους προορισμούς της Άπω Ανατολής και της Νότιας Ασίας περιλαμβάνοντα και οι ακόλουθοι: Κόχι, Τσενάι, Μπαγκαλόρ, Χιντεραμπάντ, Μαλέ, Μπανγκόκ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Γκουανγκτζού, Σεούλ και Τόκιο.

Οι επιβάτες της SriLankan αναμένεται να επωφεληθούν από την πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Emirates και να συνδεθούν με 15 προορισμούς της εκτός από το Ντουμπάι, με το δίκτυο διασύνδεσης να περιλαμβάνει προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ. Μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία και τα προνόμια που απορρέουν από τη συνεργασία ταξιδεύοντας με την Emirates προς Μπαχρέιν, Αμάν, Νταμάμ, Μεδίνα, Κάιρο, Μουσκάτ, Ναϊρόμπι, Μόσχα, Τελ Αβίβ, αλλά και πόλεις των ΗΠΑ όπως Νέα Υόρκη JFK, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο, Βοστόνη και Χιούστον.*

Ο Adnan KazimChief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη SriLankan, μέσω της οποίας θα προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και πρόσβαση σε επιπλέον προορισμούς εξυπηρετώντας τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν απρόσκοπτα, μέσω του Κολόμπο, σε μοναδικούς προορισμούς στην Ινδία και τις Μαλδίβες. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας στο εγγύς μέλλον και να βελτιώσουμε τα προνόμια που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι επιβάτες όταν ταξιδεύουν με την Emirates και τη SriLankan με ένα ενιαίο εισιτήριο».

Ο Richard NuttallChief Executive Officer της SriLankan Airlines, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανεωμένη συνεργασία μας την Emirates. Η SriLankan επικεντρώνεται στη σύνδεση της Σρι Λάνκα με όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας συνεργασίες για την πρόσβαση σε προορισμούς εκτός του δικτύου τηςΗ Emirates αποτελεί μια διεθνή αεροπορική εταιρεία, με μακρόχρονη ιστορία στη Σρι Λάνκα, και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συνεργασία μας. Μέσω αυτής, προσφέρονται περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας από και προς τη Σρι Λάνκα, διευκολύνοντας τους επιβάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ στηρίζει την ανάπτυξη του τουρισμού στο Μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού».

Η Σρι Λάνκα εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό τμήμα του δικτύου της Emirates, το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν 140 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Σρι Λάνκα από το 1986, μεταφέροντας από τότε περισσότερους από 11 εκατομμύρια επιβάτες από και προς το Κολόμπο. Επί του παρόντος, πραγματοποιεί δύο απευθείας καθημερινές πτήσεις προς το Κολόμπο, με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER, καθώς και μια επιπλέον καθημερινή πτήση μέσω του Μαλέ, προσφέροντας στους επιβάτες  την  ευελιξία της επιλογής πτήσεων με ελάχιστα διαστήματα μετεπιβίβασης. H Emirates αποτελεί τον μοναδικό διεθνή αερομεταφορέα, με παρουσία στη χώρα, που διαθέτει Πρώτη Θέση, προσφέροντας στους επιβάτες παγκόσμιας κλάσης προϊόντα και μεγαλύτερη άνεση τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήσει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024