Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠ.Ο.Ε.Σ.Ε.: Επιτυχημένη ημερίδα ενημέρωσης για εκπαίδευση και πιστοποίηση στον τομέα τροφίμων
Ομοσπονδίες

Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: Επιτυχημένη ημερίδα ενημέρωσης για εκπαίδευση και πιστοποίηση στον τομέα τροφίμων

POESE

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στο τρέχον πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον τομέα τροφίμων.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Novotel στο κέντρο της Αθήνας, ημερίδα ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης στον επισιτιστικό τομέα, υπό την αιγίδα της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.).

Ο Άρης Μαραγκάκης, υπεύθυνος παρακολούθησης του έργου, παρουσίασε τα πεπραγμένα του προγράμματος και απάντησε σε ερωτήσεις από το ακροατήριο σχετικά με την πορεία εξέλιξης του έργου.

Χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Σ.Ε Γιώργος Καββαθάς.

Η εξέλιξη του προγράμματος

Το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος βρίσκεται σε εξέλιξη από το καλοκαίρι του 2022 και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα διαδικτυακά τμήματα που σχηματίστηκαν κάλυψαν αναλογικά το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Σε αυτά εντάχθηκαν 1.048 ωφελούμενοι, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης και επαγγελματικής εμπειρίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, σε δύο μαθησιακά πεδία:

  • Διεθνή διατροφικά πρότυπα και εστιατορική τέχνη (80 ώρες)
  • Διεθνή διατροφικά πρότυπα και εξυπηρέτηση πελατών εστιατορίου (80 ώρες)

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την παρακολούθηση ενός εκ των δύο μαθησιακών πεδίων, οι ωφελούμενοι εξασφαλίζουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ (μεικτά) ήτοι 5€ ανά ώρα κατάρτισης και πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτούν.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ και εθνικούς πόρους, εντασσόμενο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024