Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Emirates και Mont Βlanc για την ενίσχυση της Unicef

Συνεργασία Emirates και Mont Βlanc για την ενίσχυση της Unicef

Η Emirates Airline ένωσε τις δυνάμεις της με την Mont Βlanc, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό σύνολο διαμαντένιων κοσμημάτων διαμαντιών, αξίας 1 εκατομμυρίου […]

Η Emirates Airline ένωσε τις δυνάμεις της με την Mont Βlanc, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό σύνολο διαμαντένιων κοσμημάτων διαμαντιών, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, για την ενίσχυση<...>της Unicef.

Έτσι, από την 10η Οκτωβρίου 2007 έως την 31η Μαρτίου 2008, οι επιβάτες όλων των πτήσεων της Emirates μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά του μοναδικού στο είδος του, αδαμάντινου περιδέραιου Ruban d’amour και των σκουλαρικιών που το συνοδεύουν. Τον Απρίλιο, το όνομα του νικητή θα προκυψει από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο σύνολο των ενδιαφερόμενων για την αγορά του σετ.

Ο νικητής/ η νικήτρια, μαζί με έναν συνοδό, θα πετάξουν έως το εργαστήριο κοσμημάτων του οίκου Mont Blanc, στο Παρίσι, στην Πρώτη Θέση της Emirates. Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εξειδικευμένους τεχνίτες να βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο δικό τους σετ κοσμημάτων, καθώς το κύριο σχέδιο του περιδέραιου και των σκουλαρικιών μπορεί να προσωποποιηθεί, προκειμένου να εξασφαλιστεί και η αισθητική του ποιότητα.

Το σημαντικό ποσό των 150.000 δολ. από τις εισπράξεις της πώλησης θα προσφερθούν στην Unicef υπέρ των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της, για τα παιδιά στη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Terry Daly, Divisional Senior Vice President of Service Delivery της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Με πολλή χαρά προσκαλούμε τους πελάτες μας εν πτήση να συμμετάσχουν στην πώληση αυτού του όμορφου συνόλου διαμαντένιων κοσμημάτων. Οι εκλεκτοί επιβάτες μας έχουν συνηθίσει στο προσφερόμενο υψηλό επίπεδο άνεσης εν πτήση, το οποίο συνδέεται με τις υπηρεσίες που ικανοποιούν τις προτιμήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης υπηρεσίας duty free sales πωλήσεων. Αυτό το θαυμάσιο σύνολο συνάδει με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε εν πτήση και είμαι βέβαιος ότι θα προσελκύσει ευρύτερο ενδιαφέρον».

Ο κ. Lutz Bethge, Chief Executive Officer της Mont Blanc σχολίασε την συνεργασία με την Emirates, ως ακολούθως: «Για άλλη μια φορά ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προωθήσουμε μια από τις πιο εκλεπτυσμένες και αποκλειστικές δημιουργίες του Mont Blanc. Οι επιβάτες της Emirates θα έχουν τη συναρπαστική ευκαιρία να διαμορφώσουν το τελικό σχέδιο ενός πολύτιμου σετ περιδεραίου και σκουλαρικιών, και να το δωρίσουν στα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα, αυτό το μοναδικό δώρο αγάπης θα βοηθήσει πολλά παιδιά με ανάγκες, δεδομένου ότι μέρος των εισπράξεων θα δοθεί στο πρόγραμμα της UNICEF για την εκπαίδευση των παιδιών στη Μέση Ανατολή».

Υπενθυμίζεται πως η αεροπορική εταιρία Emirates και ο οίκος Mont Βlanc συνεργάστηκαν πρώτη φορά στην ιστορία, πέρυσι, με σκοπό τη διεξαγωγή μιας εν πτήση δημοπρασίας, του αποκλειστικού “Montblanc chronograph centennial watch”, η τιμή του οποίου έφθασε στα 250.000 δολάρια για το Emirates Airline Foundation. Η διοργάνωση φιλανθρωπικών ενεργειών από την Emirates στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων, με τα οποία υποστηρίζονται προγράμματα για παιδιά που ζουν σε μειονεκτικές περιοχές του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024