Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΞεκίνησε νέα αεροπορική γραμμή που συνδέει την Κίνα με τη Μιανμάρ
Αερομεταφορές

Ξεκίνησε νέα αεροπορική γραμμή που συνδέει την Κίνα με τη Μιανμάρ

Airplane

Το νέο αεροπορικό δρομολόγιο λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο.

Το αεροπλάνο της Myanmar National Airlines προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης Mangshi στην επαρχία Yunnan της νοτιοδυτικής Κίνας την Πέμπτη, σηματοδοτώντας την έναρξη της αεροπορικής γραμμής που συνδέει το Mangshi με τις μεγάλες πόλεις Mandalay και Yangon της Μιανμάρ, όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr.

Το νέο αεροπορικό δρομολόγιο λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο. Συνδέει το Mangshi με τη μεγαλύτερη πόλη της Μιανμάρ, τη Yangon, με ενδιάμεσο σταθμό το Mandalay, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Η πόλη Mangshi διοικείται από την Αυτόνομη Νομαρχία Dehong Dai και Jingpo που συνορεύει με τη Μιανμάρ. Σύμφωνα με τον Wei Gang, επικεφαλής της νομαρχίας, η πρωτοβουλία Belt and Road και η κατασκευή του Οικονομικού Διαδρόμου Κίνας-Μυανμάρ ενίσχυσαν τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και ενίσχυσαν τις ανταλλαγές μεταξύ των ανθρώπων.

“Με τη βοήθεια της νέας αεροπορικής διαδρομής, θα προωθήσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, του πολιτισμού και του τουρισμού“, δήλωσε ο Wei.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024