Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνακαίνιση για τo ιστορικό Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία

Ανακαίνιση για τo ιστορικό Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία

Κάθε Αθηναίος, αλλά και κάθε τουρίστας που θα ήθελε να μυρίσει και να γευθεί ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και αρώματα, κάνει μια στάση στο ιστορικό Καφεκοπτείο Λουμίδη στη διασταύρωση της οδού […]

Κάθε Αθηναίος, αλλά και κάθε τουρίστας που θα ήθελε να μυρίσει και να γευθεί ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και αρώματα, κάνει μια στάση στο ιστορικό Καφεκοπτείο Λουμίδη στη διασταύρωση της οδού Πανεπιστημίου με την οδό Αιόλου, στο κέντρο της πρωτεύουσας. 84 χρόνια πριν, το 1932 ιδρύθηκε το Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία (στην οδό Αιόλου 106). 84 χρόνια μετά, στην ίδια ακριβώς θέση εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο πλέον κατάστημα της Οικογένειας Λουμίδη. Παρόντες στα εγκαίνια εκπρόσωποι της Δεύτερης και Τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο. Παράλληλα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στα ποιοτικά προϊόντα που εμπορεύεται το δίκτυο των καταστημάτων Λουμίδη ενώ, δεν παρέλειψαν να συγχαρούν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος. Κλείνοντας τόνισαν: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η δεύτερη και η τρίτη γενιά της οικογένειας μας βρίσκεται σήμερα εδώ για  να γιορτάσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της ανακαίνισης του νέου καταστήματος που σηματοδοτεί την πορεία της επιχείρησης στο μέλλον. Το κατάστημα σταθμός στην ιστορία μας συνεχίζει με σεβασμό την μακρόχρονη ιστορία του καφέ και διατηρεί ζωντανή την παράδοση, διαιωνίζοντας τα ‘Καφεκοπτεία Λουμίδη’. Με οδηγό την εμπειρία και τη γνώση 96 ετών συνεχίζουμε ακατάπαυστα να χτίζουμε τις αξίες, το όραμα των ιδρυτών μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024