Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsAndros Trail Race 2019, μία πολυδιάστατη αθλητική δράση

Andros Trail Race 2019, μία πολυδιάστατη αθλητική δράση

Το Andros Trail Race 2019 αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, υλοποιείται με την υποστήριξη της Γαστρονομικής Ομάδας Άνδρου “Άνδρος πέρα από…”, αλλά και των σπουδαστών των τμημάτων Μαγειρικής […]

Το Andros Trail Race 2019 αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, υλοποιείται με την υποστήριξη της Γαστρονομικής Ομάδας Άνδρου “Άνδρος πέρα από…”, αλλά και των σπουδαστών των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) του ΙΕΚ PRAXIS. Ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός και η γαστρονομία θα ενωθούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας. Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις σε μία διαφορετική βραδιά ‘pasta party”. Στο φετινό αγώνα θα χρησιμοποιηθούν υλικά εστίασης (ποτήρια, δοχεία φαγητού, σακούλες, καλαμάκια κα.) από βιοδιασπώμενα υλικά. Παρακαλούμε όλους τους αθλητές να δώσουν προσοχή στο που τοποθετούν τα χρησιμοποιημένα υλικά, καθώς και ό,τι πλαστικό χρησιμοποιηθεί να τοποθετηθεί στους αντίστοιχους κάδους. Σε συνεργασία με την Hellasecoproducts, που ιδρύθηκε με σκοπό την απεξάρτηση των επιχειρήσεων εστίασης από το πλαστικό και θα παρέχει τα βιοδιασπώμενα υλικά και την  BIOSOLIDS / ΒιοΣτερεά ΑΕ, που δραστηριοποιείται στην ορθολογική διαχείριση και επεξεργασία στερεών οργανικών μη-επικίνδυνων αποβλήτων, χορηγό ανακύκλωσης οργανικών αποβλήτων της εκδήλωσης, κάποια από τα σκουπίδια θα μετατραπούν σε κομπόστ. Το προϊόν-κομπόστ που θα δημιουργηθεί θα επιστραφεί στην Άνδρο για να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά στην καλλιέργεια επιλεγμένων χωραφιών σε αναβαθμίδες για την παραγωγή υψηλής ποιότητας τοπικών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του έργου LIFE.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024