Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑπορρύπανση του βυθού του λιμανιού της Τήνου

Απορρύπανση του βυθού του λιμανιού της Τήνου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απορρύπανσης του λιμανιού της Τήνου στις 11 Ιουνίου, μια πρωτοβουλία του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών ΣΥΔΕΣΥΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η δράση πραγματοποιήθηκε […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απορρύπανσης του λιμανιού της Τήνου στις 11 Ιουνίου, μια πρωτοβουλία του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών ΣΥΔΕΣΥΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η δράση πραγματοποιήθηκε από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες δύτες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Υδροναύτες”, σε συνεργασία με το κέντρο κατάδυσης του Κώστα Θωκταρίδη. Σημαντική ήταν η υποστήριξη του Δήμου Τήνου και του Δημάρχου Σίμου Ορφανού, του Λιμενικού Ταμείο Τήνου – Άνδρου, του Λιμεναρχείου Τήνου, καθώς και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης της Τήνου για την Τοπική Ανάπτυξη και το Περιβάλλον ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Καλλονή-Κελλιά”. Ο καθαρισμός του λιμανιού της Τήνου ήταν η δεύτερη δράση απορρύπανσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Είχε προηγηθεί η απορρύπανση των λιμανιών της Νάουσας και της Παροικίας στην Πάρο, στις 27 και 28 Μαΐου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024