Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιάκριση για το εστιατόριο Première του Athenaeum InterContinental Athens

Διάκριση για το εστιατόριο Première του Athenaeum InterContinental Athens

 Το Première, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, διεκδίκησε επάξια τη διάκρισή του στο πλαίσιο του θεσμού των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας “Χρυσοί Σκούφοι” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20 […]

 
Το Première, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, διεκδίκησε επάξια τη διάκρισή του στο πλαίσιο του θεσμού των Ελληνικών Βραβείων Γαστρονομίας “Χρυσοί Σκούφοι” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20 Απριλίου. Ο θεσμός, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια γαστρονομική σκηνή τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύοντας τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Σε αυτή την απονομή, από τους 100 υποψήφιους για Χρυσό Σκούφο μόνο 22 κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Η ευφάνταστη κουζίνα του Première κέρδισε έναν Χρυσό Σκούφο για το 2015, επιβεβαιώνοντας ότι το Première κατέκτησε ακόμη μία φορά το χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Ο Chef του Première Jean-Charles Métayer, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εν λόγω διάκριση, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το σημείο αναφοράς του εστιατορίου παραμένει η προσπάθεια επικοινωνίας της Ομάδας του με το κοινό, εν προκειμένω με τους επισκέπτες και φίλους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024