Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔωρεά cactus Hotels στο σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης”

Δωρεά cactus Hotels στο σωματείο “Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης”

Σε δωρεά ειδών απαραίτητων για την διαβίωση των παιδιών προχώρησε πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη. Η δωρεά αφορούσε κρεβάτια, καλύμματα και […]

Σε δωρεά ειδών απαραίτητων για την διαβίωση των παιδιών προχώρησε πριν λίγες ημέρες η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη. Η δωρεά αφορούσε κρεβάτια, καλύμματα και παπλώματα κρεβατιών, κουρτίνες και είδη ρουχισμού. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η επιχείρηση κάθε χρόνο ενεργεί προς την στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα το 2016 υπήρξε δωρεά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, χορηγία σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, εθελοντική δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου, προσφορά τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και φέτος έχει ήδη προχωρήσει σε χορηγία σε τοπική χορωδία και σε άλλες δωρεές και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024