Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκδήλωση της εταιρείας διάθεσης και καθαρισμού ιματισμού IDEAL s.a

Εκδήλωση της εταιρείας διάθεσης και καθαρισμού ιματισμού IDEAL s.a

Επιτυχία σημείωσε η ειδική ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση της εταιρείας πλύσης και ενοικίασης ιματισμού IDEAL s.a. που πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ένωσης ξενοδοχείων Ηρακλείου και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών […]

Επιτυχία σημείωσε η ειδική ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση της εταιρείας πλύσης και ενοικίασης ιματισμού IDEAL s.a. που πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ένωσης ξενοδοχείων Ηρακλείου και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Atlantis, με θέμα “Ο ρόλος του ιματισμού στη βελτίωση της εμπειρίας των φιλοξενουμένων, στην ενίσχυση τηε φήμης (brand) των ξενοδοχείων και στην προστασία του περιβάλλοντος”. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των στελεχών τους, για τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισης των λινών από την στιγμή της παραλαβής έως την επιστροφή τους στον πάροχο υπηρεσιών ιματισμού, καθώς και αναλυτική παρουσίαση από έμπειρα στελέχη της αγοράς του τρόπου με τον οποίο ο ιματισμός διαμορφώνει προστιθέμενη αξία για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Oι ιδρυτές της IDEAL s.a. κ.κ. Γιάννης και Γιώργος Σηφάκης αναφέρθηκαν στο ιστορικό ίδρυσης της εταιρείας και το πάθος τους να την αναπτύξουν, ενώ ο Executive Director κ. Ζαχαρίας Σηφάκης, μίλησε για το Όραμα, την Αποστολή και τις Αξίες της εταιρίας, όπως και για τη σημασία του housekeeping για την εύρυθμη λειτουργία και σωστή εικόνα του ξενοδοχείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024