Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈναρξη της λειτουργίας των γραφείων του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη

Έναρξη της λειτουργίας των γραφείων του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη

Μία αξέχαστη βραδιά χάρισε το κοινό της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας στο Versus Travel, στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Η βραδιά διοργανώθηκε […]

Μία αξέχαστη βραδιά χάρισε το κοινό της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας στο Versus Travel, στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Η βραδιά διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντας την αίθουσα δεξιώσεων Grand Piedra του Porto Palace. Καλεσμένη του Versus Travel, ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Σε Πρώτο Πλάνο” του ΑΝΤ1, κα Κατερίνα Αντωνοπούλου που με το λόγο της μάγεψε το κοινό. Η κα Αντωνοπούλου μοιράστηκε με τους καλεσμένους την εμπειρία της από το ταξίδι που έκανε στο Περού με το Versus Travel για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Το πρόγραμμα της βραδιάς εκτός από βίντεο και παρουσιάσεις προορισμών για όλον τον κόσμο, περιελάμβανε και πολλές εκπλήξεις, όπως αργεντίνικο τάνγκο από τους πολυβραβευμένους χορευτές Γιώργο Παρασκευά και Ζωή Πεταλά της σχολής χορού “Danza Fuerte” αλλά και χορό Lindy Hop σε ρυθμούς Swing από τη σχολή χορού “Lindy Hop Greece”. Οι μουσικές μελωδίες του Κυριάκου Καλαϊτζίδη και του σχήματος “Εν Χορδαίς” οδήγησαν τους καλεσμένους στα μονοπάτια των ταξιδιών του Μάρκο Πόλο, ενώ ποτό και γεύσεις με άρωμα ethnic δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία βραδιά – ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024