Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπιτακτική η μετάβαση προς την Νέα Οικονομία του Κλίματος για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Επιτακτική η μετάβαση προς την Νέα Οικονομία του Κλίματος για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για μια νέα οικονομία, υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης προτάσεις προώθησης της καινοτομίας για βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσαν τον πυρήνα του […]

Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για μια νέα οικονομία, υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής, καθώς επίσης προτάσεις προώθησης της καινοτομίας για βιώσιμη ανάπτυξη, αποτέλεσαν τον πυρήνα του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών, από το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Navarino Environmental Observatory (ΝΕΟ) και την Πρεσβεία της Σουηδίας. Την εκδήλωση, που έθεσε υπό την Αιγίδα της η Προεδρία της Δημοκρατίας, τίμησαν με την παρουσία τους η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος και η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας. Στο σεμινάριο με τίτλο “Προκλήσεις και Ευκαιρίες για μια Νέα Οικονομία υπό το πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής: Προώθηση της καινοτομίας για Βιώσιμη Ανάπτυξη”, ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, η πρέσβης της Σουηδίας Charlotte Sammelin, εκπρόσωποι της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξέχοντα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, επιχειρηματίες και στελέχη από τον τραπεζικό και ευρύτερο ιδιωτικό τομέα, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και την Σουηδία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024