Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Celestyal Cruises υποδέχθηκε τον πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt, στο ‘Celestyal Crystal’

H Celestyal Cruises υποδέχθηκε τον πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt, στο ‘Celestyal Crystal’

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρέσβη, Geof frey Pyatt, στο κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal” σε ειδική δεξίωση προς τιμή του, παρουσίαόλων των Αμερικανών επιβατών του κρουαζιερόπλοιου. Απευθυνόμενος στους 300 φιλοξενούμενους […]

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρέσβη, Geof frey Pyatt, στο κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal” σε ειδική δεξίωση προς τιμή του, παρουσίαόλων των Αμερικανών επιβατών του κρουαζιερόπλοιου. Απευθυνόμενος στους 300 φιλοξενούμενους από την Αμερική, ο κ. Pyatt εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον και εμπειρία διακοπών που εξασφαλίζει η χώρα μας, δίνοντας έμφαση στον εντυπωσιακό αριθμό των 1,3 εκατ. Αμερικανών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τον τρόπο που αυτά μετουσιώνονται στην εμπειρία της κρουαζιέρας της Celestyal Cruises, τόσο εν πλω όσο και στον προορισμό. Σημείωσε την ομορφιά των ελληνικών προορισμών, ακόμα και σε περιόδους χωρίς τουριστική κίνηση, όπως είναι το φθινόπωρο, συνυπογράφοντας την ανάγκη επέκτασης της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, όλο τον χρόνο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024